♥ RAHUA VOLUMINOUS SHAMPOO & CONDITIONER

maandag, januari 25, 2021

Fijn haar verzorgen doe je op een iets andere manier dan bijvoorbeeld dik, droog haar. Bij fijn haar is het vooral belangrijk om de haren in alle zachtheid te wassen zonder het te verzwaren. Uiteraard wil je natuurlijk ook de puntjes optimaal verzorgen, zonder dat het slap of futloos lijkt. 

De laatste tijd merkte ik dat mijn haar nood had aan iets anders. Het viel slap en na een dag voelde het al vettig aan. Kortom, mijn haar had last van build-up. Iets wat trouwens steeds vaker voorkomt bij haarverzorgingsproducten.

Ik ging op onderzoek uit en kwam vaak terecht bij de luxueuze haarverzorgingsproducten van Rahua.  Herkenbaar voor Rahua zijn de natuurlijke, exclusieve plantaardige ingrediënten uit het Amazone regenwoud. Iets wat volgens mij meteen ook het hogere prijskaartje vertaalt.    

De Voluminous Shampoo van Rahua bevat een combinatie van antioxidanten van groene thee, citroensap en citroengras die productophoping verwijdert en de olieproductie vermindert, zonder kans op uitdroging van haar of hoofdhuid. Dankzij de Rahua-olie, die rijk is aan omega-9, wordt het haar van binnenuit versterkt terwijl lavendel en eucalyptusextracten zorgen voor een echte wellness-ervaring.

Zoals de beschrijving al deed vermoeden, ruikt deze shampoo zalig! Ik heb niet echt de indruk dat ik meer product hoef te gebruiken dan anders wat al zeker een pluspunt is. Na het wassen voelt mijn haar brandschoon zonder droog aan te voelen.

De Voluminous Conditioner is met zijn rijke, maar toch gewichtsloze formule de perfecte aanvulling op de Voluminous Shampoo en maakt het haar glanzend en veerkrachtig. Wat ik zo fijn vind aan deze conditioner is dat hij nooit zwaar aanvoelt. Mijn haar voelt handelbaar en veerkrachtig. Op dit moment is dit voor mij een prima verzorging, maar ik vermoed dat mijn haar tijdens de zomermaanden iets meer nodig heeft. En dan denk ik dat de Classic Conditioner of het Omega 9 masker wellicht een mooie aanvulling is.


Rahua Voluminous Shampoo (275 ml): 36,00 
Rahua Voluminous Conditioner (275 ml): 38,00


2 reacties

  1. Activation of amazon Prime should be possible from either connect www.amazon.com/mytv or Primevideo.com/mytv. Both connection give admittance to amazon prime sign in and activation. User should have 6 Digit Activation code before login to this connection. Amazon prime membership can begin after you login to these connection.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Magnificent site. Lots of helpful information here. I am sending it to several buddies ans additionally sharing in delicious.

    And certainly, thanks to your effort!대구오피

    BeantwoordenVerwijderen