SUSANNE KAUFMANN 'OIL BATH FOR THE SENSES'

donderdag, december 10, 2020

Het zijn bijzondere tijden, liefste lezer. We werken met z'n allen massaal van thuis uit en meer dan ooit ligt spanning en stress op de loer. Net in deze moeilijke periode is het belangrijk om af en toe een me-time momentje in te lassen. 

Zorg voor voldoende ontspanning!

Een tripje naar een of ander luxueus kuuroord mag dan omwille van het coronavirus uitgesloten zijn, niets houd je tegen om thuis je eigen mini-spa te creëren.


Ik ontdekte recent Susanne Kaufmann's Oil Bath for the Senses, een heerlijke badolie met de rustgevende geur van ylang-ylang, patchouli en lavendel. Ideaal om écht even bij weg te dromen.

Dit is een typische badolie voor een winteravond waar vooral de geur van ylang-ylang en lavendel sterk aanwezig zijn. Hier moet je dus echt van houden. Essentiële oliën zorgen tenslotte voor een heerlijk zachte, gevoede huid.

Voor een optimale beleving raadt Susanne Kaufmann aan om zo'n 30 ml aan het badwater toe te voegen. Persoonlijk vind ik dat nogal veel, zeker als je een flesje van 100 ml in huis hebt.

Leuk extraatje: de glazen fles met drijvend takje rozemarijn is een streling voor het oog!


Susanne Kaufmann Oil Bath for the Senses is verkrijgbaar in verschillende formaten:

- 100 ml (29,00)
- 250 ml (59,00)
- 500 ml (84,00)
- 1000 ml (164,00)  

1 reacties

  1. Activation of amazon Prime should be possible from either connect www.amazon.com/mytv or Primevideo.com/mytv. Both connection give admittance to amazon prime sign in and activation. User should have 6 Digit Activation code before login to this connection. Amazon prime membership can begin after you login to these connection.

    BeantwoordenVerwijderen