LA MER 'THE REJUVENATING HYDRATION COLLECTION'

dinsdag, december 08, 2020

Het luxe skincare merk La Mer brengt elk jaar rond de eindejaarsperiode een aantal prachtige geschenksets uit die zeker het vermelden waard zijn. Zo is er dit jaar The Rejuvenating Hydration geschenkset die jullie eerder al in mijn Cyber Monday-artikel zagen voorbijkomen. 

In de set vind je The Lip Voluminizer (full size/7 ml) en The Hand Treatment (travel size/50 ml), mooi verpakt in een luxueus zilverblauw make-up tasje.The Lip Voluminizer is een heerlijk serum doordrenkt met het bekende Miracle Broth, die de lippen verstevigt en ze van een zachte glans voorziet. Een klein veegje volstaat om ze er onmiddellijk voller en egaler te doen uitzien. Het serum voelt niet plakkerig op mijn lippen en is zo goed als onzichtbaar op de lippen. Ondanks dat het serum minder rijk is dan de Lip Balm, vind ik dat hij voldoende hydrateert. De eucalyptusolie die erin verwerkt is, vind ik een meevaller. 

Over de The Hand Treatment van La Mer heb ik alleen nog maar positieve dingen gehoord en ook mijn moeder zweert er al jaren bij! Vele handcrèmes beloven hydratatie en verzorging zonder vettig gevoel maar in werkelijkheid valt die belofte vaak tegen. 

Met The Hand Treatment van La Mer heb ik de indruk dat mijn handen zachter en minder droog aanvoelen, zonder ook maar een spoor van vet na te laten. Voortaan heb ik dus echt geen excuus meer om geen handcrème te gebruiken!

 
The Rejuvenating Hydration Collection geschenkset is verkrijgbaar bij 
de parfumerie en La Mer online

Prijs: 90,00 

0 reacties