BUDGET TIP: REAL TECHNIQUES BRUSHES

maandag, december 14, 2020

Af en toe vind je van die budgettoppers in de make-up afdeling, echte pareltjes noem ik het. Ik heb het over de make-up borstels van Real Techniques, meer bepaald de Blush Brush RT 400 en het kleinere zusje Mini Multitask Brush RT 407. De make-up borstels zijn al enkele jaren verkrijgbaar bij ons, toch heb ik ze pas recent aan mijn collectie toegevoegd. 

De Blush Brush is ideaal om blush of bronzer aan te brengen. Dankzij de superzachte haren - die trouwens volledig synthetisch zijn en dus cruelty free - hoef je ook nooit te vrezen voor strepen. Het resultaat is altijd natuurlijk. Ik vind dat je met dit type borstels ook altijd een mooi airbrushed effect krijgt. Voor mij is dit dé ideale borstel om bronzer aan te brengen. Het formaat is daarvoor perfect en met de afgeronde vorm kan je de kleur mooi in de huid blenden.

De Mini Multitask Brush is zoals de naam het al doet vermoeden, een echte multitasker! Net als de Blush Brush heeft ook deze borstel een lichtgewicht aluminium handvat dat makkelijk in de hand ligt. De vorm van de Multitask Brush is iets anders maar hij heeft dezelfde zachte (synthetische) haren. 

Gebruik je vaak een cream bronzer, dan mag deze borstel in geen geval in je collectie ontbreken! Ook om te contouren is deze perfect. Zijn korte handvat maakt deze borstel dan weer ideaal om mee te nemen in de handtas. 

Wat deze borstels zo bijzonder maakt is niet alleen de prijs, ze zijn ook nog eens ongelooflijk zacht! En bovendien zijn ze makkelijk te reinigen zonder hun vorm te verliezen.
 


Real Techniques Blush Brush: 14,95
Real Techniques Multitask Brush: 8,95   


0 reacties