BEST OF 2020...

woensdag, december 23, 2020Het jaar loopt stilaan ten einde. 2020 verliep anders dan andere jaren, dat is wel het minste wat je kan zeggen. Een terugblik op een historisch jaar...

1. Eind februari gingen mijn vriend en ik voor enkele dagen naar Parijs. Nietsvermoedend, want enkele dagen later werd zowat het hele leven stilgelegd door het coronavirus. Ik kijk er zo naar uit om terug te gaan, in betere tijden weliswaar.
2. Dit zalige lipmasker van Laneige bracht ik trouwens van Parijs mee!
3. Door de lockdown werd online shoppen plots héél verleidelijk. Het was eerder toevallig dat ik ontdekte dat de Nederlandse webshop Babassu de populaire wimperkruller van Surratt Beauty verkocht. Wat mij betreft de beste wimperkruller ooit! Geeft een mooie krulling die lang houdt, zonder de wimpers te beschadigen.

4. Tijdens de lockdown werd er vaker van thuis uit gewerkt, tot grote ergernis van mijn twee katten. Een kort bezoekje van de kat uit de straat konden ze dan weer wel appreciëren.
5. Van thuis uit werken betekent voor mij ook minder vroeg opstaan, waardoor er meer tijd is voor een gezond ontbijt.
6. In 2020 leerde ik ook een aantal nieuwe merken kennen, die me zeker verrast hebben! Het NighLite Bronzing Powder in 'Drawn In' van Ilia Beauty was een beetje een gok. Maar achteraf bleek het de perfecte match te zijn voor mijn lichte huid. Ik gebruik het bronzing poeder dagelijks!
7. De Detox Shampoo van Ouai is één van mijn favoriete producten uit de lijn. Hij haalt alle stylingrestjes uit het haar zonder het uit te drogen. Ideaal om tussendoor te gebruiken. De Finishing Crème is een oude bekende. Ik denk dat ik al aan mijn derde tube begonnen ben.

8. Groot was de opluchting eind augustus toen we vernamen dat onze vakantie die we in januari hadden geboekt, toch kon doorgaan. Met de auto volgeladen trokken we naar het zonnige Bordeaux waar we de mooiste vakantie ooit beleefden. Lekker kuieren in de stad en nadien genieten van ons eigen zwembad. Zalig!
9. Mijn liefde voor nagellak is er nog steeds. Hoe mooi zijn deze twee nude nagellakkleuren van Manucurist
10. In september was het mijn verjaardag. Die verliep iets anders dan andere jaren maar was al bij al meer dan geslaagd. Inclusief goudkleurige ballonnen!
11. Voor mijn verjaardag trakteerde ik mezelf op het Serum 10 van Skinceuticals. Dit skincare merk is vooral bekend om haar vitamine C serum en wordt in België verkocht bij de apotheek. Sinds ik het serum gebruik, merk ik dat mijn huid veel rustiger en egaler is geworden.
12. Nog een skincare merk dat ik de voorbije maanden heb leren kennen is Medik8. Ik gebruik nu een aantal van hun producten en ben echt wel onder de indruk!

Fijn eindejaar iedereen!
Zorg goed voor jezelf, en voor anderen

xxx
   
   
  

0 reacties