♥ LANEIGE LIP SLEEPING MASK

maandag, maart 16, 2020

Laneige Lip Sleeping Mask
Kissable lips, willen we dat niet allemaal? Om de lippen zacht en glad te maken zijn er ontelbaar veel lippenbalsems op de markt. Het Koreaanse skincare merk Laneige gaat nog een stapje verder met het Lip Sleeping Mask, een speciaal masker dat de lippen voedt en mooier maakt, terwijl je slaapt. We weten immers allemaal dat onze huid zich vooral 's nachts herstelt. 

Het Lip Sleeping Mask zit verpakt in een plastic potje en is - als ik me niet vergis - verkrijgbaar in vier verschillende varianten. 'Vanilla', 'Apple Lime', 'Grapefruit' en 'Berry' (Original), degene die ik heb. Potjes hebben meestal niet zo'n goede reputatie als het op hygiëne aankomt, maar daar hebben ze bij Laneige iets op gevonden. In het doosje zit namelijk een klein siliconen spateltje, hoe handig!  

Laneige Lip Sleeping Mask
Laneige Lip Sleeping Mask
Naast de exclusieve Moisture Wrap Technology dat niet alleen vocht maar ook actieve ingrediënten helpt vast te houden, bevat het Lip Sleeping Mask ook het unieke Berry Mix Complex met o.a. vitamine C en anti-oxidanten dat droge, ruwe lippen weer helemaal babyzacht maakt. Klinkt goed allemaal, niet? Maar werkt het ook?

Ik kocht dit potje Lip Sleeping Mask tijdens mijn laatste trip naar Parijs en moet eerlijk toegeven, ik ben verkocht! Ik ben fan van de zoete bessengeur (die zeker niet té is) en bovenal van de textuur, want die is hemels! Op het eerste zicht lijkt de consistentie een beetje hard maar van zodra je het product met de spatel uit het potje neemt, verandert die in een zachte balsem die perfect uitstrijkt.

Laneige Lip Sleeping Mask
Laneige raadt aan om het Lip Sleeping Mask voor het slapengaan royaal op de lippen aan te brengen, zodat het 's nachts zijn werk kan doen maar in feite kan je het masker ook prima overdag gebruiken. Superzachte en gladde lippen gegarandeerd!


Het Laneige Lip Sleeping Mask is o.a. verkrijgbaar bij Sephora Frankrijk

Prijs: 21,00 (20 g)    


0 reacties