CHANEL LE VERNIS NEON '648 TECHNO BLOOM'

dinsdag, januari 28, 2020

Chanel Le Vernis Neon "648 Techno Bloom"

Laten we even heel eerlijk zijn, de koude temperaturen van afgelopen dagen hebben allesbehalve een positieve invloed op ons humeur. En winter of niet, waarom al niet eens wegdromen naar mooi lenteweer én een zonnig kleurtje zoals deze "Techno Bloom" van Chanel op je nagels?

"Techno Bloom" werd vorige lente al gelanceerd, maar met een beetje geluk vind je hem nog steeds in de parfumerie. In de Chanel E-Boutique is hij in elk geval nog verkrijgbaar.

Chanel Le Vernis Neon "648 Techno Bloom"
Chanel Le Vernis Neon "648 Techno Bloom"
Techno Bloom is een felroze neon nagellakkleur. Net zoals alle andere neon nagellakken van Chanel die ik in mijn collectie heb, geeft deze een mat resultaat. Dit soort kleurtjes geven doorgaans niet heel veel dekking, eerder een transparant effect en dat is ook hier het geval. Op de afbeelding draag ik trouwens twee lagen Techno Bloom, afgewerkt met een glanzende top coat.

Ben je zelf niet zo'n fan van een matte kleur dan valt dit simpel op te lossen door af te werken met een glanzende top coat. Dat Techno Bloom een transparant effect geeft, vind ik helemaal niet erg. Iets minder aan dit soort kleuren is dan weer de houdbaarheid. Bij Techno Bloom begon ik na een dag of twee al wat slijtage aan de rand te zien. Iets wat minder snel gebeurt bij een nagellak met crème finish, vind ik.

De droogtijd bij Techno Bloom is echter zeer snel, zoals we gewend zijn van Chanel! 

Chanel Le Vernis Neon "648 Techno Bloom"


Chanel Le Vernis Neon
"648 Techno Bloom"

Prijs: € 26,00


1 reacties

  1. harbor freight titanium welder - TitsaniumArts.com
    Welcome to TitsaniumArts.com titanium straightener - titanium teeth k9 to the Titsanium.com website. We are your source titanium network surf freely for Titsanium titanium oxide arts.com videos, videos and information about titanium water bottle the products

    BeantwoordenVerwijderen