♥ MASON PEARSON 'BRISTLE & NYLON POCKET BRUSH'

donderdag, september 19, 2019

Mason Pearson Bristle & Nylon Pocket Brush

Mijn allereerste Mason Pearson haarborstel kocht ik ergens tijdens mijn jeugdjaren, een hele tijd geleden dus. Alhoewel hij nog steeds in goede conditie verkeert en prima werkt levert, beginnen de eerste gebruikssporen een beetje zichtbaar te worden. Tijd voor een nieuw exemplaar zou ik het niet echt noemen, eerder tijd voor een 'back-up' want mijn geliefde haarborstel zou ik voor geen geld willen missen. Bovendien vind ik het handig om er zowel eentje in mijn badkamer áls in mijn handtas te hebben.

Mason Pearson haarborstels zijn vervaardigd uit de meest kwalitatieve materialen en dat merk je. Niet alleen liggen de borstels comfortabel in de hand, ze brengen ook geen schade toe aan het haar tijdens het borstelen. Ze stimuleren de hoofdhuid en ontdoen het haar van alle vuil en stofdeeltjes (hallo glans!).  

Mason Pearson Bristle & Nylon Pocket Brush

Mason Pearson Bristle & Nylon Pocket Brush
Wie een beetje vertrouwd is met Mason Pearson weet dat er verschillende uitvoeringen van deze populaire borstel bestaan. Zo komen de borstels in verschillende groottes en materialen. Kortom, voor elk wat wils. 

Populair: de meest grote haarborstel uit het Mason Pearson-assortiment, ideaal voor langer haar 
Junior: een medium haarborstel
Handy: iets kleiner dan het Junior-model
Pocket: de kleinste haarborstel uit het Mason Pearson-assortiment, perfect voor in de handtas (de borstel die ik hier review).

Daarbovenop heb je de keuze uit: Pure Boar Hair (fijn/normaal haar), Boar Bristle & Nylon (normaal/dik haar) en Nylon (dik/onhandelbaar haar).

Mason Pearson Bristle & Nylon Pocket Brush
De stijlvolle en authentieke verpakking 

Voor mezelf vind ik de Bristle & Nylon variant de beste match. Deze wordt aangeraden voor normaal tot dik haar. De borstel is gemaakt van zwijnenhaar gecombineerd met nylon. Ik heb fijn haar maar veel waardoor ik echt wel baat heb bij de de stevige nylon haren die in deze borstel verwerkt zitten. Borstelen en ontwarren gaat hierdoor echt moeiteloos. 

Mason Pearson Bristle & Nylon Pocket Brush
Alhoewel een Mason Pearson haarborstel makkelijk heel wat jaren meegaat, is het niet onbelangrijk om hem op de juiste manier te onderhouden. Het volstaat om hem te reinigen met een sopje van lauw water en zeep. Gebruik in geen geval ammoniak, schoonmaakmiddel of shampoo om je borstel te reinigen! 

Op deze manier heb je echt jarenlang plezier van jouw Mason Pearson haarborstel!Ik kocht de Mason Pearson Bristle & Nylon Pocket borstel bij Parfuma
Prijs: €73,00 


0 reacties