AESOP 'PARSLEY SEED CLEANSING MASQUE'

dinsdag, september 03, 2019

Aesop 'Parsley Seed Cleansing Masque'
Wanneer je even niet goed in je vel zit, is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Neem tijd om te ontspannen en te genieten van kleine dingen. Misschien wil je graag een nieuwe hobby uitproberen, of kom je helemaal tot rust door een warm bad te nemen (met jouw favoriete badproduct welteverstaan). Je zal zien, je voelt je zoveel beter wanneer je hoofd helemaal is leeggemaakt.

Ben je - net zoals ik - een liefhebber van gezichtsmaskers, dan kan ik je het Parsley Seed Cleansing Masque van het Australische beautylabel Aesop alleen maar aanraden. Dit diepreinigend masker op basis van klei bevat bovendien tal van anti-oxidanten uit botanische ingrediënten zoals peterselie en rozenbottel die goed zijn voor je huid.

Aesop 'Parsley Seed Cleansing Masque'
Aesop 'Parsley Seed Cleansing Masque'
Sample van het Aesop Parsley Seed Cleansing Masque 

Afgaand op de beschrijving op de Aesop website is dit zachte, maar diepreinigend masker geschikt voor alle huidtypes, en in het bijzonder voor de droge huid. Jullie weten dat ik een eerder gemengde (gevoelige) huid heb. Enige voorzichtigheid is dus geboden! Vaak zijn diepreinigende (klei)maskers te agressief voor mijn huid, deze helemaal niet. Verfijnde kleisoorten zorgen ervoor dat kleine onzuiverheden tot in de diepere huidlagen verwijderd worden, terwijl Aloë Vera voor een optimaal vochtgehalte zorgt zodat de huid niet uitdroogt.

Aesop raadt aan om het masker een 2-tal keer per week te gebruiken. Voor mijn huid volstaat een keer op de T-zone. Vervolgens laat je het 15 minuten inwerken. Het masker wordt wel degelijk hard op de huid wanneer het opdroogt, maar niet in die mate dat je je gezicht niet meer kan bewegen. Ik vind het bovendien geweldig hoe makkelijk het masker kan worden afgespoeld, in tegenstelling tot de meeste andere kleimaskers. Het Parsley Seed Cleansing Masque is bijzonder zacht en toch efficiënt. Nadat ik het masker heb gebruikt, voelt mijn huid netjes gereinigd zonder trekkerig aan te voelen. Hou je echter van een intens diepreinigend masker dan kijk je beter uit naar een ander product.    

Aesop 'Parsley Seed Cleansing Masque'
Full size Aesop Parsley Seed Cleansing Masque

Ingrediënten:
Water (Aqua), Kaolin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Bentonite, Alcohol Denat., Glycerin, Illite, Phenoxyethanol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Linalool, Ormenis Multicaulis Oil, Limonene, Carum Petroselinum (Parsley) Seed Oil, Seed Oil, Geraniol. 

Take care!
xxx

Aesop 'Parsley Seed Cleansing Masque'
39,00 - 60 ml


0 reacties