♥ CIEN 'SUMMER PARTY' NEON NAIL POLISH

woensdag, juli 03, 2019

Cien Neon Nail Polish 'Neon Orange' & 'Neon Pink'
Zomerse temperaturen en een toffe kleur op de nagels... meer heb ik echt niet nodig om al een beetje in vakantiestemming te komen. Deze zomer pakt Lidl uit met de Summer Party collectie, een mooie collectie nagellakken in pittige kleuren zoals Neon Orange en Neon Pink. 

Neon Orange en Neon Pink zijn allebei lakjes met een jelly textuur, mijn absolute favoriet. Ik vind dat deze lakjes meestal makkelijker werken, en de ietwat glazige finish zorgt voor een ongelooflijke spiegelglans. In tegenstelling tot andere neon nagellak ken drogen deze niet mat, maar eerder glanzend. Ook dekken ze verbazingwekkend goed na één enkele laag, zeker de roze variant Neon Pink. Dat is voor mij een echt voordeel, zeker als de tijd beperkt is.

Cien Neon Nail Polish 'Neon Orange' & 'Neon Pink'
Neon Orange
Het perfecte neon oranje, aangebracht in twee lagen. Deze kleur staat trouwens prachtig bij jeans!

Cien Neon Nail Polish 'Neon Orange' & 'Neon Pink'
Neon Orange en Neon Pink, zij aan zij. Geef toe, dit is toch zomer in een flesje? 
  
Neon Pink
Deze opvallende neon roze kleur staat echt bij alles. Prachtig bij een witte outfit en doet een zongebruinde huid mooi uitkomen. Neon Pink dekt perfect in een laag, ideaal voor als het snel moet gaan.

De flesjes nagellak van Cien bevatten 8 ml product, wat vrij standaard is en hebben een breed, plat kwastje. Ik vind de lengte van het borsteltje aan de korte kant, maar het went wel. De droogtijd is heel snel (ook altijd een meevaller) en de lak blijft makkelijk een drietal dagen mooi. Kortom, een aanrader!

De Summer Party collectie van Cien is verkrijgbaar bij Lidl.
Prijs: 1,99 (limited edition)


0 reacties