OPI PRO SPA EXFOLIATING CUTICLE CREAM

dinsdag, mei 21, 2019

OPI Pro Spa Exfoliating Cuticle Cream

OPI is al jaren dé referentie op vlak van nagellak en nagelverzorging. Naast de vele trendy nagellakkleuren die het merk biedt, is er ook de OPI Pro Spa lijn (vroeger Avoplex genaamd), een compleet gamma producten om je nagels te verzorgen en ze in topvorm te houden.

Een persoonlijke favoriet uit dit gamma is de Nail & Cuticle Oil, de enige olie die mijn nagels in topconditie houdt. Onlangs zag ik deze Exfolitiating Cuticle Cream in de OPI webshop. Dit kleine flesje bevat een exfoliërende crème die komaf maakt met droge en ruwe nagelriemen. Precies wat ik nodig had!

OPI Pro Spa Exfoliating Cuticle Cream
De Exfoliating Cuticle Cream zorgt ervoor dat de nagelriemen makkelijk achteruit kunnen geduwd worden. Op die manier is de nagelplaat perfect voorbereid op de manicure. Heb je droge nagelriemen dan is zo'n crème echt aan te raden. Voorheen gebruikte ik eigenlijk nooit een crème om de nagelriemen achteruit te duwen, wat best pijnlijk was.

De aangename (gel-crème) bevat een complex van niet-irriterende Alpha Hydroxy Acid (AHA), dus geen scrubdeeltjes. Dankzij Cupuaçu boter en het Avocado Lipide complex wordt de vochtbalans van de nagels hersteld. Een extract van Witte thee tenslotte beschermt de nagels tegen vrije radicalen.

OPI Pro Spa Exfoliating Cuticle Cream
Sinds het gebruik van een specifieke crème zoals de Exfoliating Cuticle Cream merk ik dat de algemene conditie van mijn nagelriemen erop vooruit is gegaan. Zo heb ik opvallend minder last van droge of vastzittende nagelriemen waardoor je ook preciezer kan lakken. Ik ben fan!

De OPI Pro Spa Exfoliating Cuticle Cream is o.a. verkrijgbaar in de OPI webshop.
Prijs: 21,00

0 reacties