& OTHER STORIES NAIL POLISH 'GREIGE VELVET'

vrijdag, april 26, 2019

& Other Stories Nail Polish 'Greige Velvet'
& Other Stories is een winkel waar ik altijd graag even binnenspring. Ze hebben er vaak toffe stuks om je garderobe aan te vullen, zonder dat je er al te veel centen moet uitgeven. Ook de beauty afdeling is een kijkje waard! Hun nagellakken zijn namelijk een echte aanrader!

Vandaag toon ik jullie de kleur 'Greige Velvet'. Een prachtig roze lila kleur met een zweempje grijs... Ik was meteen verliefd!

& Other Stories Nail Polish 'Greige Velvet'
& Other Stories Nail Polish 'Greige Velvet'
'Greige Velvet' heeft een cream finish en laat zich netjes aanbrengen in twee lagen. Een eerste laag dekt niet compleet maar bij een tweede krijg je echt de kleur zoals in het flesje. En streeploos!

De lak droogt vrij snel, glanst mooi en houdt ontzettend lang. Ik kan deze kleur makkelijk vijf dagen houden (mits top coat welteverstaan), zonder chippen.

& Other Stories Nail Polish 'Greige Velvet'
& Other Stories Nail Polish 'Greige Velvet'
Op de foto draag ik twee laagjes 'Greige Velvet'. Ik heb hier nog geen top coat aangebracht. 

De flesjes nagellak van & Other Stories bevatten 9 ml product en hebben een plat kwastje. Het enige wat me een beetje stoort, is de lengte van het kwastje. Een iets langer formaat had denk ik handiger geweest. De kleur is echter zo mooi dat dit al snel weer vergeten is. 

Ik heb deze kleur de afgelopen weken al heel vaak gedragen. Geen idee of 'Greige Velvet' limited edition is of niet, maar ik ga alvast een extra flesje inslaan. Liefhebbers van nude nagellak moeten 'Greige Velvet' zeker in huis halen. Het is een frisse, universele kleur die heel wat huidtinten past!  

De nagellak 'Greige Velvet' is verkrijgbaar bij & Other Stories en online.
Prijs: 7,00 (9 ml)   

1 reacties