FILORGA 'SCRUB & PEEL' BODY

zaterdag, maart 16, 2019

Filorga Scrub & Peel Body


Met de lente in aantocht is de zoektocht naar een goede lichaamsscrub weer begonnen. Vandaag vertel ik jullie graag wat meer over de Filorga Scrub & Peel Body, één van mijn favoriete lichaamsscrubs van dit moment.

De Scrub & Peel Body is een lichaamsscrub met dubbele werking die de huid exfolieert, vernieuwt en hydrateert in een enkele beweging. De crème voelt ietwat dik en stug maar net dat zorgt ervoor dat het product zich goed hecht op de (vochtige) huid. In de crème zitten o.a. vulkanische microkorreltjes die het exfoliërende werk doen, terwijl het unieke 10% peelingcomplex de celvernieuwing stimuleert.


Filorga Scrub & Peel Body
Filorga Scrub & Peel Body
Van de geur (zoet/noten) ben ik helaas minder fan. Niets vervelend, gewoon minder mijn ding. De geur verdwijnt trouwens bij het afspoelen.

Een pluspunt is zeker de verpakking! Tubes zijn gewoon handiger dan potten om mee te nemen onder de douche. Ik vind de Scrub & Peel Body niet alleen heerlijk om te gebruiken, hij is ook doeltreffend. Filorga raadt aan om de Scrub & Peel Body 1 tot 2 keer per week te gebruiken. Heb je een gevoelige huid dan zou ik het eerder beperken tot 1 keer per week.    


De Scrub & Peel lichaamsscrub van Filorga is verkrijgbaar bij 
de parfumerie en apotheek.

Prijs: 24,90 (150 ml)


1 reacties

  1. Oh de geur lijkt mij juist weer heerlijk, haha! Sowieso klinkt het als een top product :)

    BeantwoordenVerwijderen