♥ CHANEL OMBRE PREMIÈRE '44 BLEU SÉLÈNE'

maandag, maart 04, 2019


Chanel Ombre Première '44 Bleu Sélène'
Vorige zomer werd de collectie Ombre Première van Chanel uitgebreid met enkele nieuwe kleuren. Een aantal daarvan zijn exclusief online verkrijgbaar in de Chanel E-Boutique, maar de meeste kleuren vind je ook in de parfumerie.

Eentje daarvan is de oogschaduw Bleu Sélène, een prachtige blauwgrijze kleur met iriserende glans. Bleu Sélène is mooi gepigmenteerd en heeft een ongelooflijk zachte - bijna boterachtige - textuur. Hierdoor kan je de kleur optimaal blenden. Deze schitterende gunmetal kleur doet het trouwens prima bij een smokey eye!  

Chanel Ombre Première '44 Bleu Sélène'

In het doosje zitten twee applicators waarmee je de oogschaduw kan aanbrengen en blenden. Deze zijn handig voor op reis, maar voor dagelijks gebruik verkies ik iets grotere kwasten. 

Naargelang het effect dat je verkiest, kan je Bleu Sélène zowel droog als nat (intenser) aanbrengen. Ik gebruik deze kleur graag bovenop mijn eyeliner, de Signature de Chanel. Dit verzacht de zwarte kleur en geeft een mooi smokey effect. 

Hiervoor gebruik ik de Eye Contour Brush van Chanel, een superfijn kwastje waarmee je de oogschaduw mooi kan verdelen tegen de wimperrand. Ik denk dat de haren van deze kwast synthetisch zijn maar hij doet het in elk geval heel goed.  

Chanel Ombre Première '44 Bleu Sélène'

Of je de kleur nu droog of nat aanbrengt, het resultaat is altijd egaal en perfect te blenden. Bovendien is er zo goed als geen fallout, wat vrij uitzonderlijk is bij dit soort finishes. 

Voor het beste resultaat gebruik je vooraf een oogschaduwprimer zoals bvb. de Long-Wear Eye Base van Bobbi Brown. Een persoonlijke favoriet.         

Chanel Ombre Première '44 Bleu Sélène'

Chanel Ombre Première 'Bleu Sélène'
Prijs: 34,00 


1 reacties