OUAI 'THREE OUAI KIT'

donderdag, januari 10, 2019

OUAI 'THREE OUAI KIT'

OUAI haircare is op korte tijd uitgegroeid tot een waar cultmerk. Terecht, als je het mij vraagt! Ik heb een aantal van hun producten die ik echt graag gebruik, waaronder de Finishing Crème. Van deze heb ik onlangs zelf een nieuwe tube gekocht. Alleen jammer dat OUAI zo moeilijk in België verkrijgbaar is, of toch een groot deel van de producten.

Gelukkig zijn er nog altijd de online shops waar je naar hartelust OUAI kan shoppen. Zo heeft Sephora (FR) een groot deel van de producten in hun assortiment, én ze verzenden naar België.

OUAI 'THREE OUAI KIT'
De THREE OUAI KIT bevat 3 producten in reisformaat, ideaal als je de producten wilt uitproberen, zonder ze meteen full-size aan te schaffen. In de kit zit de Dry Texture Foam (47 g), de Volume Spray (45 ml) en de Wave Spray (50 ml).

DRY TEXTURE FOAM:
Een onzichtbare, gewichtloze mousse die textuur geeft aan je haar

VOLUME SPRAY:
Een lichtgewicht spray voor body en volume

WAVE SPRAY:
Onmisbaar voor een nonchalante beach wave look. Verrijkt met rijstproteïnen.

In de kit zitten ook 6 haarclips, een handig hulpmiddeltje waarmee je in combinatie met de Wave Spray perfecte beach waves creëert.  

OUAI 'THREE OUAI KIT'
De Volume Spray stond al even op mijn to-buy lijstje, ik ben dus heel blij dat deze in de kit zit. Ook naar de andere twee producten ben ik wel benieuwd, al denk ik dat ik de Wave Spray reserveer voor de komende zomer!

De THREE OUAI KIT is o.a. verkrijgbaar bij Sephora (FR)
Ik kocht de kit in solden voor 16,80  (i.p.v. 28,00)

♥♥♥

1 reacties