♥ MAC FULL LASH CURLER

donderdag, januari 17, 2019

MAC Full Lash Curler

Een goede wimperkruller in combinatie met mascara kan wonderen doen voor je blik. Door je wimpers te krullen, lijken ze niet alleen langer maar ook voller waardoor je ogen meteen groter lijken.  

Wie een beetje 'thuis' is in de wereld van de wimperkrullers, weet dat de juiste vorm heel belangrijk is voor een mooi resultaat. Niet elke wimperkruller zal dus geschikt zijn voor mijn of jouw oogvorm. Belangrijk is dat de wimperkruller nauw aansluit op de oogvorm en dat alle wimpers (of toch zoveel mogelijk) in één knijpbeweging tussen de kruller passen. Daarbij is het ook belangrijk om zo dicht mogelijk tegen je wimperrand te werken. Zo niet, riskeer je een knik in je wimpers wat er allesbehalve natuurlijk uitziet.

Zelf geef ik de voorkeur aan een meer standaard wimperkruller zoals de Full Lash Curler van MAC omdat ik vind dat die het best bij mijn oogvorm past. Zoals ik al zei hangt alles af van je oogvorm. Heb je vrij ronde ogen, dan ben je wellicht beter af met een meer gebogen exemplaar.  

MAC Full Lash Curler
Ik heb lange tijd de wimperkruller van Chanel gebruikt, eentje waar ik trouwens heel tevreden over was (én nog steeds ben). Maar zoals iedereen weet, blijven deze dingen jammer genoeg niet eeuwig meegaan. Bovendien was de Chanel wimperkruller limited-edition waardoor ik op zoek moest gaan naar een waardige vervanger.

En die heb ik gevonden! De Full Lash Curler van MAC heeft met zijn zwarte kleur precies dezelfde uitstraling als die van Chanel. Ze hebben quasi dezelfde vorm en het allerbelangrijkste: ze geven hetzelfde resultaat. Mooi gekrulde wimpers, zonder ze te beschadigen!

MAC Full Lash Curler
Links zien jullie de wimperkruller van Chanel, rechts die van MAC. Zo goed als identiek, alleen heeft de linkse een wit Chanel-logo, terwijl op die van MAC het logo is gegraveerd en dus minder opvallend. De Chanel wimperkruller bevat 2 extra vervangkussentjes, die van MAC slechts één. 

Ik kan de wimperkruller van MAC zeker aanraden!MAC Full Lash Curler
Prijs: €23,50


1 reacties

  1. Wow, ze zijn inderdaad identiek. Alsnog wel prijzig die van MAC, ik ben met dat soort producten zo skeer dat ik gewoon de goedkoopste in huis haal. Niet dat ik het gebruik, maar toch.. 😂

    BeantwoordenVerwijderen