♥ INSTITUT ESTHEDERM 'EAU CELLULAIRE BRUME'

dinsdag, januari 08, 2019

Institut Esthederm 'Eau Cellulaire Brume'

De L'Osmoclean dieptereiniger van Institut Esthederm is een product dat al enkele jaren deel uitmaakt van mijn verzorgingsroutine. Lees er alles over hier. Ik gebruik deze reiniger 1 à 2 keer per week (afhankelijk van de conditie van mijn huid) om overtollige talg op de meest zachte manier te verwijderen. Het is echt een favoriet geworden!

Toen ik onlangs een nieuwe tube bestelde, viel mijn aandacht op de de Eau Cellulaire Brume. Ik dacht heel even dat dit de zoveelste waterspray was, maar toen ik wat meer research deed, bleef ik toch benieuwd.

Institut Esthederm 'Eau Cellulaire Brume'
Eau Cellulaire Brume is een verzorgende spray die zorgt voor een onmiddellijke hydratatie en een beter evenwicht van de huid. De spray bevat geen parfum, bewaarmiddelen of kleurstoffen en is daardoor ook geschikt voor de meest gevoelige huid.  

"Institut Esthederm heeft een 100% kopie gemaakt van het celwater, dat in en rond de huidcellen zit. Het bevat dezelfde bestanddelen, het heeft dezelfde pH waarde... daarom herkent de huid dit water en gebruikt de bestanddelen naar behoefte. Bewezen effectiviteit door het Franse research labo INSERM: huidcellen overleven langer in Eau Cellulaire dan in gedemineraliseerd water. Daarom is het ook het enige gepatenteerde water."

De verzorgende spray kan op verschillende manieren gebruikt worden:
- 's Morgens en/of 's avonds op een gereinigde huid sprayen en zachtjes inkloppen.
Vervolgens je gebruikelijke verzorgingscrème aanbrengen.
- Aangebracht na de make-up zorgt het voor onmiddellijke fixatie. 
- Gebruik de spray gedurende de dag, zo vaak als nodig, voor extra verfrissing.

Institut Esthederm 'Eau Cellulaire Brume'
Eau Cellulaire Brume is voor mij het ideale product om het reinigingsritueel af te sluiten. Ik merk ook dat de verzorgingsproducten die ik nadien aanbreng, veel beter worden opgenomen. Ook om je make-up te fixeren, kan ik de spray aanraden dankzij de fijne nevel die zorgt voor een gelijkmatige verdeling. 


Institut Esthederm Eau Cellulaire Brume 

Prijs: 19,00 (100 ml)


1 reacties

  1. Klinkt goed! Ik gebruik dit soort producten nooit. Ik ben altijd een beetje simpel daarin. Ik ben al blij als ik onthou om een primer op te doen, want meestal vergeet ik dat altijd.

    BeantwoordenVerwijderen