HELLO 2019!

woensdag, januari 02, 2019


2018 is alweer voorbijgevlogen! Hopelijk hebben jullie een fijne jaarwisseling achter de rug. Ook in 2019 wens ik jullie veel leuke momenten met familie en vrienden en natuurlijk heel veel mooie beauty ontdekkingen!

Traditiegetrouw trok ik tijdens eindejaar naar het Franse stadje Rijsel om nog enkele cadeautjes in te slaan. Rijsel blijft gewoon leuk! Wisten jullie trouwens dat de meeste verzorgingsproducten hier in de apotheek een stuk goedkoper zijn dan bij ons? 

Van de meeste producten die ik kocht, zoals de Avène Lotion Nettoyante peaux Intolérantes en de SVR Sensifine AR crème heb ik al eerder een review geschreven. Andere zijn: het Avène Antirougeurs masque en de SVR Spirial Extreme deodorant. Ik kocht ook nog de GLOV Hair Wrap, een super absorberende microfiber handdoek die de droogtijd van je haar aanzienlijk vermindert. Heel benieuwd! 

Bij Sephora kon ik niet weerstaan aan de schattige mini Baume de Rose lippenbalsem van By Terry. Dit kleine formaat had ik bij ons in België nog niet gezien. 

2 reacties

  1. Beste wensen en een prachtig 2019 gewenst! <3 Avène is een fijn merk hé? Leuke aankopen heb je gedaan. Rijsel lijkt me een mooie stad. Ga je nog wat van de producten reviewen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! :-) Van het masker van Avène en de By Terry lipbalm komt zeker een review!

      Verwijderen