BOBBI BROWN MINI HIGHLIGHTING POWDER 'PINK GLOW'

woensdag, januari 23, 2019

Bobbi Brown Mini Highlighting Powder 'Pink Glow'

Speciaal voor de feestdagen bracht Bobbi Brown een kleinere variant van het populaire Highlighting Powder in de kleur Pink Glow uit. De mini highlighter bevat 4 gram, terwijl de standaard highlighter het dubbele bevat. 

Aangezien ik al vrij veel highlighters bezit, leek zo'n mini mij echt ideaal. De kleur (Pink Glow) zou hetzelfde zijn als de standaard versie, al heb ik me wel laten vertellen dat de mini lichter en minder roze zou zijn dan de standaard variant. Deze laatste heb ik niet in mijn bezit, dus die vergelijking kan ik helaas niet maken.    

Bobbi Brown Mini Highlighting Powder 'Pink Glow'
Bobbi Brown Mini Highlighting Powder 'Pink Glow'
Het Mini Highlighting Powder zit verpakt in een mooi goudkleurig doosje (het oog wil ook wat) met binnenin een spiegel. Altijd handig om onderweg je make-up te checken. Het lichtreflecterende poeder is zo ontwikkeld om je huid een glanzende gloed te geven. Het poeder voelt zijdezacht en dankzij de fijne textuur kan je deze ook echt mooi opbouwen. Je hoeft dus zeker niet te vrezen voor een discobal-effect. Deze highlighter is naar mijn mening eerder subtiel.  

Ik ben er in elk geval heel tevreden mee! De kleur kan ik best omschrijven als een zacht perzikroze met subtiele gouddeeltjes. Prachtig in combinatie met eender welke blush als je het mij vraagt. 

Bobbi Brown Mini Highlighting Powder 'Pink Glow'
Bobbi Brown Mini Highlighting Powder 'Pink Glow'
Ik breng het Highlighting Powder aan met een kleinere borstel, zoals de Pinceau Poudre Précision van Chanel maar het kan evengoed met een blush borstel. Je kan het Highlighting Powder aanbrengen op alle plaatsen waar je extra glans wil creëren (jukbeenderen, neusbrug,..., denk maar aan de populaire strobing techniek.

Ik heb de indruk dat dit kleine doosje heel lang zal meegaan. Mocht het niet zo zijn, dan schaf ik meteen het grotere exemplaar aan! Deze bestaat trouwens ook in de kleur Bronze Glow.

Ik kocht het Mini Highlighting Powder van Bobbi Brown bij Parfuma.

Prijs: 29,95 (4 gr)

2 reacties

  1. Waaauw! Wat een prachtig product én wat een mooie foto's heb je gemaakt, mijn complimenten! De kleur ziet er mooi uit, ik vind perzikroze voor mezelf toch echt de mooiste kleur blush.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ik kies ook altijd voor peachy kleurtjes bij mezelf ;-)

      Verwijderen