♥ KIEHL'S BUTTERMASK FOR LIPS

donderdag, december 13, 2018

Kiehl's Buttermask for Lips

Het heeft me een beetje moeite gekost om het Buttermask for Lips van Kiehl's in huis te halen, maar eindelijk heb ik er toch eentje te pakken gekregen. Dit lipmasker is zo populair dat het in bijna alle Kiehl's stores is uitverkocht. Inno Brussel (Nieuwstraat) had er nog eentje om precies te zijn. Onnodig om te zeggen dat het snel was afgerekend aan de kassa.


Kiehl's Buttermask for Lips
Het Buttermask for Lips is een voedend nachtmasker, ideaal voor droge lippen. De formule op basis van fair trade kokosolie en wilde mangoboter zorgen voor zachte, soepele lippen en dat gedurende de nacht. Het moment waarop de lippen zich optimaal kunnen herstellen.

Kokosolie
Rijk aan vetzuren en bekend om zijn voedende, hydraterende en verzachtende eigenschappen

Wilde mangoboter
Maakt de lippen zacht en glad  

Kiehl's Buttermask for Lips
Kiehl's raadt aan om het lipmasker 's nachts te gebruiken, maar eigenlijk kan dat evengoed overdag. Ik vind het vooral een fijne gewoonte om het potje op mijn nachtkastje te hebben staan. De textuur is vrij dik (een beetje als een zware lipbalm) maar smeert wel makkelijk uit. Hiervoor gebruik ik een plastiek spateltje dat standaard bij mijn potje oogcrème zit.

Je houdt ervan of niet, maar ik vind de geur (en smaak) van cacao heerlijk! Een ingrediënt dat ook in dit lipmasker terug te vinden is. Vaak hebben lipbalms e.d. die typische zeemzoete geur of standaard muntsmaak waar ik niet altijd van hou.

Kiehl's Buttermask for Lips
Je zou dus gerust kunnen zeggen dat alleen de geur én smaak al een reden zijn om dit lipmasker in huis te halen, maar er is meer! Dit lipmasker maakt mijn lippen zo zacht en gehydrateerd dat ik nu al niet meer zonder kan. Het Buttermask for Lips is dus zeker niet de zoveelste hype maar wel degelijk een product dat z'n beloftes waarmaakt. 


Het Buttermask For Lips is verkrijgbaar in de Kiehl's stores en Inno Brussel (Nieuwstraat)

Prijs: 28,00 

0 reacties