♥ CHANEL 'LA CRÈME MAIN' HAND CREAM

donderdag, december 06, 2018

Chanel 'La Crème Main' Hand Cream
Met zijn opvallende en innovatieve design is de nieuwste handcrème La Crème Main van Chanel allesbehalve saai te noemen. Geef toe, een flacon die eruit ziet als een luxe eitje? Het is eens wat anders dan een standaard tube. 

Over de verpakking van La Crème Main werd trouwens heel goed nagedacht. Die is speciaal ontworpen om niet te vervormen en de formule intact te houden zodat je moeiteloos het laatste restje product kan opgebruiken.    

Chanel 'La Crème Main' Hand Cream
Chanel 'La Crème Main' Hand Cream
La Crème Main is een complete verzorging voor handen en nagels met een lichte, frisse textuur die snel wordt opgenomen. De formule bestaat uit bloemenwas van meiroos en extract van iris pallidatwee, elkaar aanvullende ingrediënten afkomstig van emblematische bloemen van het huis.

Bloemenwas van meiroos
Strijkt de huid glad, verzacht en legt een beschermend laagje om uitdroging te voorkomen.

Iris Pallida
Staat gekend om zijn verhelderende eigenschappen.
Voor extra comfort werd aan de formule ook glycerine en sheaboter toegevoegd.  

Chanel 'La Crème Main' Hand Cream
Op mijn nagels draag ik Chanel Le Vernis '572 Emblématique'.

La Crème Main is voor mij de ideale dagelijkse handcrème. Hij is absoluut niet vet waardoor ik hem ook graag meeneem in de handtas. Zijn mooie verpakking zorgt er in elk geval voor dat ik hem niet zo snel vergeet. 

Nu het kouder wordt, kunnen onze handen een iets rijkere formule gebruiken. Ook daar werd aan gedacht want sinds kort is er La Crème Main 'texture riche', een speciale versie voor droge, beschadigde handen. 

Chanel 'La Crème Main' Hand Cream

La Crème Main van Chanel is verkrijgbaar in de parfumerie.

Prijs: 49,00 (50 ml)


0 reacties