BAYLIS & HARDING 'BEAUTICOLOGY FOOT TREATS'

dinsdag, december 11, 2018

Baylis & Harding Beauticology Foot Treats
Ik ben er vrijwel zeker van dat sommigen onder jullie nog op zoek zijn naar een leuk kerstcadeautje voor mama, zus of vriendin. Dat het niet altijd duur hoeft te zijn, daar is deze Beauticology Foot Treats set van Baylis & Harding een mooi voorbeeld van. Vinden jullie ook niet? 

De set bevat een heerlijke lotion voor de voeten met amandelgeur en een paar superzachte sokken met trendy streepjesmotief. 

Baylis & Harding Beauticology Foot Treats
Sugared Almond is een hydraterende lotion voor de voeten met suikerzoete amandelgeur. Ik ruik koekjes en toch is de geur niet overdreven, zalig! De lotion is lekker fris en dringt door zijn lichte textuur snel in de huid. Jouw droge eeltplekjes zal hij er wellicht niet mee wegtoveren, maar als dagelijkse hydraterende verzorging doet hij het prima. Zeker in combinatie met de bijgeleverde sokken.

Heb je nood aan een klein verwenmomentje, dan is dit setje zeker een aanrader! Het is makkelijk in gebruik en bovendien een leuk kerstgeschenk dat ook nog eens budgetproof is! Ik kocht het bij Di voor 10,99. 

Baylis & Harding Beauticology Foot Treats

Baylis & Harding is verkrijgbaar bij Di.

Beauticology Foot Treats
Prijs: 10,99
   

0 reacties