VICHY LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST & MICRO HYALU PATCHES

donderdag, november 08, 2018

Vichy Liftactiv Collagen Specialist & Micro Hyalu Patches

Naarmate we ouder worden, verandert ook onze huid. De huid wordt dunner en verliest haar stevigheid. Naast erfelijke factoren spelen ook externe factoren een grote rol. Denk maar aan luchtvervuiling, roken, langdurige blootstelling aan de zon... 

Bovendien vernieuwen de huidcellen zich vanaf de leeftijd van 20 jaar veel minder snel en maakt de huid minder collageen en elastine aan. Het gevolg hiervan zijn rimpels en een verlies aan stevigheid. Om al deze tekenen van veroudering efficiënt aan te pakken ontwikkelde Vichy Liftactiv Specialist, een gamma dat bestaat uit een dagcrème, masker (niet op foto) en patches om de natuurlijke aanmaak van collageen en hyaluronzuur te stimuleren.

Vichy Liftactiv Collagen Specialist & Micro Hyalu Patches
Vichy Liftactiv Collagen Specialist & Micro Hyalu Patches
COLLAGEN SPECIALIST CRÈME

Deze dagcrème met aangename textuur, zit boordevol krachtige dermatologische bestanddelen die de collageenproductie reactiveert en sporen van collageenverlies corrigeert. De crème heeft een fris parfum dat gelukkig goed verdragen wordt door mijn gevoelige huid. 
  • Biopeptiden: natuurlijke mini-proteïnen die de aanmaak van natuurlijke collageen een boost geven
  • Vitamine CG: Antioxiderend, vermindert pigmentvlekken en egaliseert de teint
  • Mineraliserend Thermaal Water van Vichy: versterkt, herstelt het evenwicht en regenereert 
Zoals we wel vaker zien bij verzorgingsproducten bevat ook de Collagen Specialist crème het bestanddeel Dimethicone. Dit siliconen gebaseerde polymeer zorgt er o.a. voor dat de crème goed uitsmeert en kleine rimpeltjes opvult. Een onmiddellijk gladmakend effect zeg maar. Meestal mijd ik dit soort ingrediënten, zeker bij dagcrème omdat ik niet hou van het gevoel op mijn huid. Bij de Collagen Specialist crème had ik dat minder. Ik vond dat de crème ook een goede basis vormde voor mijn foundation. 

De Collagen Specialist crème belooft ook pigmentvlekjes aan te pakken. Handig mocht je daar last van hebbben. Dit is zeker een goede crème voor al wie op zoek is naar een verzorgingsproduct dat werkt op alle tekenen van veroudering. Hij is geschikt voor alle huidtypes en je kan hem zowel 's ochtends als 's avonds gebruiken.      


MICRO HYALU PATCHES

Deze oogverzorgingspatches met zuiver gefragmenteerd hyaluronzuur zijn een ware must voor wie houdt van een technisch hoogstandje! Dankzij een unieke gepatenteerde technologie helpen deze Micro Hyalu Patches de oogzone in één nacht te transformeren. De werking is vergelijkbaar met 160 micro-injecties door 160 micropuntjes die aan het huidoppervlak oplossen. Rimpels en fijne lijntjes worden opgevuld en de oogcontour is gerevitaliseerd.

Het gebruik van de Micro Hyalu Patches is erg eenvoudig en wordt stap voor stap duidelijk uitgelegd. De minimum inwerktijd bedraagt 4 uur maar voor een optimaal resultaat wordt aangeraden om de patches 8 uur te laten inwerken. Je kan dit perfect doen voor het slapengaan, zodat ze de hele nacht hun werk kunnen doen. Ik kon het erg op prijs stellen dat de patches geen parfum bevatten. De patches bleven netjes op hun plaats zitten en voelden comfortabel aan. Het was voor mij de eerste keer dat ik dit soort patches gebruikte, en was echt wel onder de indruk van het filler-like effect! Echt diepe lijnen of rimpels heb ik nog niet, maar het gladmakend en liftend effect kon me wel instant blij maken! 

Vichy Liftactiv Collagen Specialist & Micro Hyalu Patches
De Micro Hyalu Patches kunnen wekelijks gebruikt worden en zijn geschikt voor alle huidtypes, ook zij met gevoelige ogen. In een doosje zitten 2 patches voor eenmalig gebruik. De prijs is misschien een beetje hoog om elke week te gebruiken, maar ik vind het zeker een aanrader voor een avondje uit of een speciale gelegenheid dankzij het onmiddellijk en langdurig liftend effect!


Het gamma Liftactiv Collagen van Vichy is verkrijgbaar in de apotheek

- Collagen Specialist Crème: €39,95 (50 ml)
- Hyalu Mask: 44,95 (50 ml)
- Micro Hyalu Patches: 19,95 (2 patches)


1 reacties

  1. Fijn artikel en wat handig dat je uitlegt wat de ingrediënten doen. Ik ben geen Vichy fan maar deze producten klinken zeker wel aantrekkelijk.

    BeantwoordenVerwijderen