♥ NARS LIQUID BLUSH 'LUSTER'

zondag, november 18, 2018

NARS Liquid Blush 'Luster'

Voor de vele fans van het Amerikaanse make-upmerk NARS was 4 mei een bijzondere dag! Het populaire merk streek namelijk ook in ons land neer. Voortaan hoeven we dus niet meer naar het buitenland want de de producten koop je nu gewoon bij Parfuma Antwerpen.

NARS staat vooral gekend om zijn Radiant Creamy Concealer (schijnt fantastisch te zijn!) en  zijn Orgasm Blush. Buiten deze twee bestsellers heeft het merk natuurlijk nog meer toppers die de moeite zijn, zoals deze Liquid Blush.  

NARS Liquid Blush 'Luster'
NARS Liquid Blush 'Luster'
De NARS Liquid Blush is een vloeibare blusher die voor een natuurlijke kleur en stralende gloed zorgt. Zijn vederlichte, bijna waterachtige formule laat zich makkelijk en vlekkeloos aanbrengen. Voor een natuurlijk, tweede huideffect gebruik je best je vingertoppen vind ik, omdat die het product mooi opwarmen.

De Liquid Blush zit verpakt in een glazen flesje met pompje en is verkrijgbaar in 4 kleuren: 'Orgasm', 'Torrid', 'Dolce Vita' en 'Luster', de kleur die ik kocht. 'Luster' wordt omschreven als een gouden abrikooskleur, het soort kleuren dat ik het liefst draag. Ik denk dat 'Luster' ook de lichtste kleur is. Ideaal voor mijn lichte huid (Bobbi Brown 3,5).

NARS Liquid Blush 'Luster'
Liefhebbers van een meer natuurlijke look gaan de kleur en textuur van deze vloeibare blush zeker waarderen. Tip: Gebruik niet teveel product, een fout die ik in het begin al eens maakte. Je kan altijd opbouwen!

Voor mij is de Liquid Blush echt onmisbaar geworden, zomer en winter. Ik hou van de lichtjes zonnige gloed die hij me geeft en laat zich prachtig combineren met elke andere poederblush. 


De producten van NARS zijn in België exclusief verkrijgbaar bij Parfuma Antwerpen.

NARS Liquid Blush 'Luster'
Prijs: €31,00 (15 ml)

1 reacties

  1. Hij lijkt me prachtig staan! Wel prijzig, maar voor een góede highlighter heb ik dat er nog wel voor over :-)

    BeantwoordenVerwijderen