LA PRAIRIE CELLULAR HAND CREAM

dinsdag, november 06, 2018

La Prairie Cellular Hand Cream

Tijdens de koude winterdagen kunnen onze handen wel wat extra gebruiken. Zeker als je weet dat de huid van je handen sneller veroudert dan de rest van je lichaam. Om je handen zo lang mogelijk mooi te houden, kan je dus maar beter goed smeren.

Ik merk bij mezelf dat mijn handen met de jaren iets meer nodig hebben dan een hydraterende handcrème, zeker tijdens de wintermaanden.  

La Prairie Cellular Hand Cream
La Prairie Cellular Hand Cream
De Cellular Hand Cream van La Prairie is een intensief hydraterende en revitaliserende verzorgende crème voor de handen. Dankzij de maritiem verkregen alpha hydroxy zuren wordt de huid van de handen zachtjes geëxfolieerd en krijgt ze haar gladheid terug. Heb je last van pigmentvlekken dan zal je deze crème zeker weten te waarderen. Een hydraterend complex tenslotte zorgt voor een zichtbaar beter gehydrateerde, stevige en elastische huid.

De handcrème van La Prairie komt in een handige tube die doseerbaar is. Handcrèmes in tube hebben bij mij altijd een streepje voor. Dat is niet alleen handig maar ook hygiënischer. Is de crème dan ook vet, hoor ik jullie vragen? Neen, dat vind ik niet. Hij trekt snel in de huid en laat geen vettig spoor na. Waar je wel rekening mee moet houden is de geur. Die is nogal intens en typisch voor La Prairie. Hou je - net als ik - van een zware bloemige poedergeur, dan is er natuurlijk geen probleem.

O ja, hou ook rekening met de inhoud. De Cellular Hand Cream bevat 100 ml, dat is behoorlijk wat als je weet dat de meeste handcrèmes slechts 50 ml bevatten.


De producten van La Prairie zijn verkrijgbaar bij de parfumerie.

La Prairie Cellular Hand Cream
Prijs: 97,90 (100 ml)

1 reacties