CHANEL LE VERNIS '572 EMBLÉMATIQUE'

donderdag, november 15, 2018

Chanel Le Vernis '572 Emblématique'
Rode nagellak is altijd al een klassieker geweest. Het staat stijlvol en omdat er zoveel nuances zijn, is er altijd wel eentje die bij jouw huidskleur of outfit past. Chanel heeft in de loop der jaren heel wat iconische tinten rood uitgebracht, denk maar aan 'Pirate' en 'Rouge Noir'.

Vind je die laatste een beetje donker, dan is er deze mooie bloedrode kleur 'Emblématique'. Hij is iets donkerder dan 'Pirate' maar nog altijd heel draagbaar en daardoor ook 'workproof'

Chanel Le Vernis '572 Emblématique'
Chanel Le Vernis '572 Emblématique'
De textuur van 'Emblèmatique' valt het best te omschrijven als eentje met een jelly finish, mijn favoriet omdat het makkelijk lakt én omwille van de schitterende glans. Om jullie een idee te geven van het minieme verschil tussen 'Pirate' en 'Emblématique' heb ik beide kleuren naast elkaar geplaatst.

'Pirate' (links) en 'Emblématique' (rechts) die niet alleen iets donkerder, maar ook voller en dieper van kleur is. Op mijn nagels zie je de kleur 'Emblématique', hier heb ik twee lagen aangebracht. 'Emblématique' is ook minder transparant dan 'Pirate' waardoor je gerust met één laagje de deur zou uit kunnen.  

Chanel Le Vernis '572 Emblématique'


Chanel Le Vernis Longue Tenue
'572 Emblématique'

Prijs: 25,00


2 reacties