KOH PURIFYING POLISH REMOVER

woensdag, oktober 03, 2018

Koh Purifying Polish Remover

Grote nagellakfans zoals ik doen meestal niet lang met een flesje remover. Vaak lak ik mijn nagels - afhankelijk van de stemming - zo'n twee tot drie keer per week in een andere kleur en dan gaat het echt snel met de nagellakremover. Meestal gebruik ik een budget remover uit de supermarkt, die werken snel maar hebben vaak een uitdrogend effect vind ik. Zeker wanneer je ze regelmatig gebruikt. 

De Purifying Polish Remover van Koh is een nagellakremover met een uiterst zachte, maar toch effectieve formule. Hij bevat geen aceton en daardoor ook geschikt voor kunstnagels. Naast vitamine E bevat de remover ook castor- en amandelolie die de nagels voedt. Deze verzorgende ingrediënten zijn wel vaker terug te vinden in removers maar doordat deze bestanddelen vaak helemaal onderaan de ingrediëntenlijst staan, is de aanwezigheid eerder beperkt. Op de verpakking van de Koh Purifying Polish Remover zijn bijvoorbeeld castorolie (Ricinus communis), vitamine E (Tocopheryl acetate) en amandelolie (Prunus dulcis) helemaal bovenaan de ingrediëntenlijst terug te vinden.


Koh Purifying Polish Remover
De Koh Purifying Remover komt in een plastiek flesje van 150 ml. Dat is vrij veel, zeker als je weet dat de meeste removers slechts 100 of 125 ml product bevatten. Ik heb trouwens gezien dat de verpakking recent is veranderd, en niet langer transparant maar zwart is. 

Vind ik de Koh Purifying Remover nu beter dan een andere remover? Hij is alleszins minder agressief of uitdrogend. Dat je maar weinig product op je wattenschijfje hoeft te doen vind ik ook al een pluspunt. Ik heb ook het idee dat hij snel werkt, je hoeft dus zeker geen twintig keer heen en weer te wrijven om er de nagellak af te halen. Mooi meegenomen is ook de frisse bloemengeur.

Uiteraard moet iedereen voor zichzelf uitmaken of hij deze prijs wil geven voor een remover. Ik gebruik de remover van Koh in elk geval heel graag. De prijs is een beetje een minpunt waardoor ik hem eerder afwisselend gebruik met andere removers. 

De Koh Purifying Remover is o.a. verkrijgbaar bij Parfuma
Prijs: € 20,90 (150 ml)

0 reacties