CHANEL L'HUILE DÉMAQUILLANTE ANTI-POLLUTION CLEANSING OIL

zaterdag, oktober 06, 2018

Chanel L'Huile Démaquillante
Chanel bracht recent een aantal nieuwe reinigingsproducten uit, waaronder deze L'Huile Démaquillante. Ik was al een tijdje op zoek naar een reinigingsolie die geschikt is voor mijn gevoelige huid en was verheugd om te zien dat Chanel er nu ook eentje heeft. 

L'Huile Démaquillante is een reinigende olie die make-up (ook waterproof!) grondig verwijdert, zonder het evenwicht van de huid te verstoren. Bij contact met water verandert de olie in een zachte melk die de huid vrijmaakt van onzuiverheden en vervuilende deeltjes, zonder enig vettig spoor achter te laten.

Chanel L'Huile Démaquillante
De olie bevat 2 actieve bestanddelen uit de zee die instaan voor een perfect gereinigde huid zonder de essentiële functies ervan te verstoren.

Blauwe microalg 
Deze alg bezit een natuurlijk reinigingsmechanisme en heeft het vermogen de huidcellen te beschermen tegen micro-stress, veroorzaakt door vervuiling.

Zeekraalextract
Dit extract staat bekend om zijn dubbele hydraterende en versterkende werking op de huid.

Chanel L'Huile Démaquillante
Chanel L'Huile Démaquillante
Foto's uit boek Second Floor van Sam Taylor-Johnson.

L'Huile komt in een mooi vormgegeven fles van 150 ml en heeft een handig pompje. De fles is van plastiek, ze kan dus zeker tegen een stootje. 

Gebruiksadvies
- Doe 1 à 2 pompjes olie in je handpalmen. Let erop dat deze droog zijn.
- Breng de olie op een droge huid aan en masseer lichtjes met kleine ronddraaiende bewegingen. 
- Voeg vervolgens een beetje lauw water toe zodat de olie transformeert in een melk.
- Spoel grondig af en breng je gebruikelijke verzorgingsproducten aan.


Chanel L'Huile Démaquillante
Ik gebruik de L'Huile reinigingsolie van Chanel nu ongeveer twee maanden (elke avond) en ben ondertussen een supergrote fan! De olie ruikt lekker (verdwijnt bij het afspoelen) en irriteert mijn huid niet. Mijn huid is ook opvallend minder trekkerig, iets waar ik de laatste tijd een beetje last van had.

In principe kan je de olie ook goed gebruiken om oogmake-up te verwijderen, maar daar pas ik voor. Ik hou er namelijk niet van om olie te gebruiken rondom mijn ogen.


Chanel L'Huile Démaquillante is geschikt voor alle huidtypes.

Prijs: 38,00

0 reacties