TANGLE TEEZER: THE WET DETANGLER BRUSH

maandag, september 17, 2018

Tangle Teezer The Wet Detangler
Nat haar is bijzonder kwetsbaar, bovendien is het niet altijd een pretje om het te ontwarren. Althans, niet bij mij. Ik heb fijn haar, maar veel en nu het al wat langer is, merk ik dat het vaak klit. Een borstel zoals deze The Wet Detangler van Tangle Teezer is in zo'n geval onmisbaar!

Met zijn 325 unieke en flexibele tanden, die als het ware over elke knoop in je haar buigen, is je haar in no-time ontward en behoren gespleten punten tot het verleden. The Wet Detangler is specifiek ontworpen om je haar na het wassen klitvrij te maken. Het is ook een handig hulpmiddel om conditioner gelijkmatig over elke haarlok te verdelen. Uiteraard kan je de borstel ook op droog haar gebruiken. 

Tangle Teezer The Wet Detangler
Tangle Teezer The Wet Detangler
Iedereen kan The Wet Detangler gebruiken, of je nu fijn, dik of krullend haar hebt, het maakt echt niet uit. De borstel ligt dankzij een antislip grip goed in de hand en is makkelijk schoon te maken. Mijn andere Tangle Teezer borstel (compact styler) bijvoorbeeld heeft een ander design en is daardoor wat lastiger om schoon te maken. 

Momenteel is The Wet Detangler verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: 'Liquorice Black', 'Serenity Blue', 'Popping Pink' en 'Millennial Pink' (hier op foto). Ik wou per se de kleur 'Millennial Pink' omdat ik die het leukst vind maar ik heb wel wat mogen zoeken. Deze kleur is namelijk zo goed als overal uitverkocht.


Ik kocht The Wet Detangler bij Boozyshop voor 14,95


0 reacties