♥ KURE BAZAAR 'NOMADE'

woensdag, september 12, 2018

Kure Bazaar 'Nomade'

Met een nagelvriendelijke formule die voor 85% uit natuurlijke ingrediënten bestaat en een hele resem aan trendy kleuren is het Franse merk Kure Bazaar hipper dan ooit. Tenminste, toch in Parijs, waar je de flesjes op heel wat plaatsen tegenkomt. Bij ons is het merk moeilijker te vinden en dat is jammer want de kwaliteit van de lakjes is echt goed.

Tijdens mijn bezoek aan Le Bon Marché in Parijs (een absolute must-visit, trouwens!) zag ik de collectie Un été à l'ombre des Palmes en het was meteen liefde op het eerste gezicht. De vier nieuwe nude kleuren zijn Sable, KimonoHippie en Nomade (die je hier ziet).

Kure Bazaar 'Nomade'
Nomade is een neutrale beige kleur met roze ondertoon. Een beetje klassiek misschien maar wel heel mooi! Voor mijn huidskleur is deze tint perfect. Niet te roze of te bruin (wat soms grauw kan lijken).  Het is het soort kleurtjes dat je vingers optisch verlengt (mannequin hands) en je handen er meteen frisser doet uitzien.

De vorm van het kwastje is vrij standaard, niet te dik of te dun zodat je precies kan werken. Nomade lakt makkelijk en geheel streeploos, wat toch wel uitzonderlijk is bij dit soort kleuren.

Kure Bazaar 'Nomade'
De droogtijd is zeer goed en ook voor houdbaarheid scoort Nomade zeer goede punten! Zo ziet de kleur er na vier dagen nog steeds top uit! Weliswaar met een goede top coat achteraf. Ik gebruik graag Le Gel Coat van Chanel. 

Het viel mij meteen op en jullie misschien ook, maar kijk eens naar die glans!  

Kure Bazaar 'Nomade'
Kure Bazaar 'Nomade'
Zijn jullie ook zo'n fan van dit soort kleuren?

KURE BAZAAR is o.a. verkrijgbaar bij Le Bon Marché (Parijs)
Prijs: 16,00
0 reacties