ISDIN FOTOPROTECTOR FUSION WATER SPF 50+

vrijdag, september 21, 2018

ISDIN FOTOPROTECTOR FUSION WATER SPF 50+

Je huid beschermen tegen schadelijke zonnestralen doe je echt niet alleen op een zonnige zomerdag. Ook op bewolkte dagen zoals vandaag is het aan te raden. Want, op een bewolkte dag verbrand je misschien niet, UV-stralen verouderen wel degelijk je huid! 

Tegenwoordig zijn er heel wat dagcrèmes met UV-filter op de markt. Jammer genoeg bieden die vaak enkel bescherming tegen UVB-stralen en is de beschermingsfactor niet veel hoger dan SPF 15. Voor een optimale bescherming kies je dus beter voor een SPF 30 of meer, iets wat trouwens door elke dermatoloog wordt aangeraden.

ISDIN FOTOPROTECTOR FUSION WATER SPF 50+
Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik vroeger vaak een haat/liefde verhouding had met zonnecrèmes, vooral die voor het gezicht. Ofwel waren ze vettig, dik van textuur, of helemaal niet geschikt om onder foundation te dragen.

Met de nieuwste generatie zonneproducten zou dat voorgoed tot het verleden moeten behoren. Tegenwoordig vind je echt goede zonnecrèmes die je helemaal niet ziet, of voelt en die zich prima gedragen in combinatie met foundation. 

De ISDIN Fotoprotector Fusion Water SPF 50+ (een hele mond vol) is er zo eentje. Van het merk ISDIN, dat exclusief verkrijgbaar is bij de apotheek, had ik nog nooit gehoord. Maar blijkbaar is het razend populair in Spanje. Dat verklaart meteen ook de reden waarom ik het merk zo vaak zag opduiken tijdens mijn vakantie in Lanzarote.


ISDIN FOTOPROTECTOR FUSION WATER SPF 50+
Wat maakt deze Fotoprotector Fusion Water SPF 50+ zo uniek?
Het is de 1ste zonnebescherming voor het gezicht op basis van water (dat kan tellen!), dus niet vet en totaal onzichtbaar. De fijne en frisse textuur trekt onmiddellijk in de huid en biedt een zeer hoge, optimale bescherming zonder witte finish.

Fotoprotector Fusion Water SPF 50+ in een notendop:
  • Biedt een onzichtbare bescherming met matte finish, uitstekende make-upbasis
  • Bevat anti-agingbestanddelen zoals hyaluronzuur en antioxidant (vitamine E)
  • Oil-free formule die talgproductie onder controle houdt
  • Efficiënt op een natte huid en waterbestendig
  • Geschikt voor dagelijks gebruik! 

Fotoprotector Fusion Water SPF 50+ is dus niet zomaar een zonnecrème voor het gezicht, maar een revolutionair product dat ik echt iedereen kan aanraden!   

ISDIN FOTOPROTECTOR FUSION WATER SPF 50+
ISDIN Fotoprotector Fusion Water SPF 50+ komt in een plastiek flesje van 50 ml dat makkelijk doseert. De verpakking is misschien niet meteen de hipste ooit maar laten we daar voor een keer overheen kijken. Het kleine, platte flesje is in elk geval handig om overal mee naartoe te nemen.

De Fotoprotector Fusion Water SPF 50+ heeft een geurtje, maar gelukkig heel subtiel. Bovendien verdwijnt deze compleet na het aanbrengen. Met een gevoelige huid als die van mij is het altijd een beetje uitkijken, maar gelukkig reageert mijn huid heel positief op dit product. Zo goed zelf dat ik ondertussen al aan mijn tweede flesje ben begonnen.  

ISDIN FOTOPROTECTOR FUSION WATER SPF 50+
Voor mij werkt deze zonnebescherming super goed in combinatie met mijn Bobbi Brown Skin Foundation SPF 15 en ik ben ervan overtuigd dat het ook prima werkt met andere foundations.

Fotoprotector Fusion Water SPF 50+ is biologisch afbreekbaar en geschikt voor alle huidtypes, ook voor een gemengde of vette, gevoelige huid. Bovendien is het product hypoallergeen, alcoholvrij en niet comedogeen.  

ISDIN FOTOPROTECTOR FUSION WATER SPF 50+


Het volledige gamma ISDIN zonneproducten vind je bij de apotheek

ISDIN Fotoprotector Fusion Water SPF 50+:
 +-21,00 euro (afhankelijk waar je het koopt)
0 reacties