♥ CHANEL LE VERNIS VELVET '636 ULTIME' & '638 PROFONDEUR'

donderdag, september 06, 2018

Chanel Le Vernis Velvet '636 Ultime' & '638 Profondeur'
Mijn laatste dag vakantie zit erop, lieve lezers! Het is mooi geweest. In juni stond een reis naar Lanzarote op het programma, en sinds enkele dagen ben ik terug uit Parijs. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik er enorm van genoten heb. Nu de batterijen terug opgeladen zijn, mag de herfst voor mij gerust beginnen. Zijn jullie er al klaar voor?

Wie mij een beetje volgt op Instagram, zal gezien hebben dat ik (hoe kan het ook anders) in Parijs een bezoekje heb gebracht aan de prachtige Chanel boutique in de Rue Cambon. Dit was voor mij zeker en vast het hoogtepunt van deze citytrip! Vooraleer ik terugkom op deze fantastische ervaring wil ik graag de twee nagellakken uit de nieuwe Le Mat de Chanel collectie met jullie delen.

Chanel Le Vernis Velvet '636 Ultime' & '638 Profondeur'
Voor deze najaarslook creëerde Lucia Pica een krachtige, flamboyante collectie met een matte look voor de lippen, ogen, wangen en nagels. Ik was vooral benieuwd naar de nagellakken met matte finish, al kan je ze niet echt mat noemen, vind ik. Eerder velvet. Ze zijn wel prachtig.

Opvallend aan de nieuwe Le Mat de Chanel collectie zijn de matte verpakkingen. Hoe leuk! ook de dopjes van de nagellakken kregen een matte uitvoering.

Chanel Le Vernis Velvet '636 Ultime'
Chanel Le Vernis Velvet '636 Ultime'
De Le Mat de Chanel collectie telt twee nieuwe nagellakkleuren, Ultime en Profondeur. Zoals wel vaker het geval is kon ik maar moeilijk kiezen tussen de twee, en dus eindigde ik met allebei.

Ultime is een mooie rode kleur met een fluweelzachte velvet finish. De kleur is niet te donker waardoor ik hem zeker het hele jaar door zal dragen. Ik had op bepaalde blogs gelezen dat de lakjes nogal streperig zouden lakken, maar dit alles heb ik gelukkig niet ondervonden. De textuur bij beide kleuren is vrij vloeibaar waardoor je heel nauwkeurig kan werken. De droogtijd is bij allebei zeer goed en het resultaat is egaal. Hou er wel rekening mee om het eerste laagje volledig te laten drogen. Op de foto's draag ik twee laagjes Ultime, al had ik de indruk dat een laag ook wel volstond.

Chanel Le Vernis Velvet '636 Ultime' & '638 Profondeur'
Hou je van iets donderdere kleuren, dan is deze Profondeur zeker een kleur voor jou! Ook deze lakt prima en streeploos. Hier zijn twee laagjes wel nodig. Wat ik zo mooi vind aan deze kleur is dat het geen echt bordeaux of bruin is, wat we de laatste tijd al (te) vaak hebben gezien. Doordat de lak niet glanst, maar eerder een velvet matte finish heeft, ziet de kleur er ook minder hard uit.

Ik ben heel blij om nog eens een nagellak met velvet finish te zien! Alleen jammer dat Chanel niet gedacht heeft aan een bijpassende top coat om het geheel af te werken.

Chanel Le Vernis Velvet '638 Profondeur'
Chanel Le Vernis Velvet '638 Profondeur'


Welke kleur vinden jullie het leukst?

De Le Mat de Chanel collectie is verkrijgbaar bij de parfumerie en de 
Chanel E-Boutique

Le Vernis Velvet: 25,00  

  

0 reacties