BEAUTY FAVORITES: BOBBI BROWN

vrijdag, september 07, 2018

Bobbi Brown Beauty Favorites

Zoals elke beautyblogger hou ik ervan om nieuwe trends en producten te ontdekken, en met jullie te delen. Tijdens die speurtocht kom ik vaak fantastische dingen tegen, en soms ook al eens iets wat snel achteraan in de kast belandt. Gelukkig zijn er ook veel blijvertjes. Vandaag toon ik jullie mijn 10 favoriete producten van Bobbi Brown (in willekeurige volgorde). 


Bobbi Brown Skin Foundation SPF 15
Bobbi Brown Skin Foundation SPF 15

Ik heb er al vaak over geschreven, en hij mag nog een keertje langskomen. Zo goed is hij! Bobbi Brown's Skin Foundation SPF 15 is de enige foundation die mijn huid egaal maakt zonder maskereffect. Voelt als een tweede huid en verstopt de poriën niet. De foundation is verkrijgbaar in maar liefst 27 kleuren en dat is heel veel! Ik gebruik de kleur '3,5 Warm Beige'. 

Bobbi Brown Cheek Glow Palette en Pot Rouge for Lips and Cheeks

Afhankelijk van het seizoen (en gemoedstoestand) kies ik voor het Cheek Glow Palette in 'Pink Flush' of de Pot Rouge for Lips and Cheeks in 'Fresh Melon'. Allebei zijn het favorieten voor een natuurlijke glow. Het Cheek Glow Palette is meer roze/perzik van kleur en heeft als extra een mooie subtiele highlighter in het doosje zitten. De Pot Rouge in 'Fresh Melon' is een iets warmere perzikkleur maar de verschillen zijn echt miniem.   

Bobbi Brown Pot Rouge Lips and Cheeks 'Fresh Melon 24'
Bobbi Brown Long-Wear Eye Base
Bobbi Brown Long-Wear Eye Base

Na verschillende oogprimers te hebben geprobeerd, is er voor mij maar eentje de grote winnaar. Deze Long-Wear Eye Base van Bobbi Brown! Voelt en ziet er natuurlijk uit en gaat niet in lijntjes zitten (belangrijk!). Laat geen witte waas achter en zorgt ervoor dat oogschaduw en liner effectief langer blijven zitten. Is verkrijgbaar in 4 kleuren (ik gebruik 'Light to Medium').

Bobbi Brown Eyeshadow

Mijn ogen opmaken doe ik met drie natuurlijke oogschaduwkleuren. Ik begin met de basiskleur 'Ivory', dat ik over het gehele ooglid aanbreng. Vervolgens breng ik de kleur 'Taupe' aan op het bewegend ooglid, dat ik iets naar boven toe uitwerk. Als finishing touch breng ik op het bewegens ooglid nog wat van de kleur 'Ballet Pink' aan. Deze heeft een Sparkle finish. Zoals jullie zien is het palette al een beetje gehavend door het dagelijks gebruik.   

Bobbi Brown Eyeshadow 'Ballet Pink 3', 'Taupe 4', 'Ivory 51'
Bobbi Brown Brushes

Op vlak van make-up kwasten ben ik nogal kieskeurig. Het liefst gebruik ik de kwasten van Chanel en Bobbi Brown, die vind ik allebei zeer goed. Van Bobbi Brown gebruik ik graag volgende kwasten:

Eye Sweep Brush: Ideaal om in een keer je basiskleur mee aan te brengen. Met deze zachte kwast kan je ook mooie blenden.
Eye Blender Brush: Deze kwast gebruik ik als laatst om alle kleuren oogschaduw te blenden. Is superzacht en zorgt voor een HD-finish!
Full Coverage Touch Up Brush: Onmisbaar als je concealer gebruikt! Deze kwast blendt als geen ander en zorgt voor een egaal resultaat.
Face Blender Brush: Alweer een fantastische kwast, deze is voor poeders, bronzers en blush. Momenteel gebruik ik hem om bronzer aan te brengen.

Niet op foto, maar zeker het vermelden waard is de Bobbi Brown Conditioning Brush Cleanser. Bobbi Brown heeft twee reinigingsproducten waarmee je je kwasten in alle zachtheid kan reinigen. Deze Conditioning Brush Cleanser (gel) en eentje in spray-vorm (die ik minder goed vind). Ik maak er de gewoonte van om mijn kwasten wekelijks te reinigen met deze zachte gel. Hierdoor blijven ze lager mooi en in topconditie!

Wat zijn jullie favoriete Bobbi Brown producten?

Bobbi Brown is o.a. verkrijgbaar bij:
- Parfuma Antwerpen en Wijnegem
- Bobbi Brown Store Antwerpen en Gent


0 reacties