PARIS: WISHLIST

maandag, augustus 13, 2018


Binnenkort ga ik voor enkele dagen naar Parijs. Wie er ooit al eens is geweest, wil er minstens nog een keer terug en dat geldt zeker ook voor mij! Ook al is de levendige lichtstad niet zo ver weg, het is en blijft nog steeds een grote favoriet van mij. Als ik aan Parijs denk, denk ik vooral aan de vele leuke plekjes die de stad rijk is, het lekker lang kuieren langsheen Le Marais, de Champs-Élysées en de Jardin de TuileriesMaar Parijs is natuurlijk ook leuk om te shoppen, en dat ga ik ook doen! Want, in Parijs vind je heel wat merken die hier in België niet (of heel moeilijk) verkrijgbaar zijn.

Op mijn wishlist staan: de Céline armband (1). Die is vekrijgbaar in de hippe winkel 24 Sèvres (Le Bon Marché). De acrylic organizers van Muji (2) kent iedereen ondertussen wel. De hoge verzendkosten én de kans op een breuk zorgden er steeds voor dat ik de bestelling bleef uitstellen. Als ik in Parijs ben ga ik voor het medium model met deksel en terwijl we daar toch zijn neem ik meteen ook nog een pak (of twee) wattenschijfjes (3) mee. Chantecaille (4) is zo'n merk waarbij ik me steeds afvraag waarom het niet bij ons verkrijgbaar is? Ze hebben zo'n mooie producten. Kijk maar naar deze blush! 

Kennen jullie Angelina (5)? Deze Franse tearoom (met verschillende adresjes in Parijs) zou naar het schijnt heel populair geweest zijn bij Coco Chanel. Ik wil er zeker eens heen! Chanel brengt komende winter een mooie matte collectie uit. Deze twee nagellakken (6) maken er deel van uit. Mocht ik de lakjes hier in België nog niet kunnen vinden, dan neem ik ze zeker mee vanuit Parijs. Heel benieuwd ook naar de Volume Spray (7) van Ouai, die in Frankrijk net iets goedkoper is. Ik wil al heel lang iets proberen van het groene merk Tata Harper. Misschien wordt het deze Revitalizing Body Oil (8) wel.  


1. Céline bracelet knot extra-thin: 280,00
2. Muji unbleached cotton pads: 4,95
3. Muji acrylic flip top box 2 drawers: 29,95
4. Chantecaille Cheek Color Philantrophy 'Smitten' of 'Emotion': 40,00
5. Angelina: zie website
6. Chanel Le Vernis Velvet '636 Ultime' en '638 Profondeur': 25,00
7. Ouai Volume Spray: 28,00
8. Tata Harper Revitalizing Body Oil: 97,002 reacties