KNOKKE & CHANEL À LA PLAGE

donderdag, augustus 23, 2018

Knokke & Chanel à la Plage

Afgelopen zondag was het een mooie dag om naar zee te trekken. Wij gingen met de trein naar Knokke maar achteraf gezien was de auto misschien een beter idee geweest. De laatste trein naar Gent was namelijk om 20u07! #nmbsfail

Wanneer ik in Knokke ben, loop ik altijd even binnen bij Flamant. Ik kom hier graag om inspiratie op te doen voor mijn eigen woning, al vind ik het de laatste tijd weinig vernieuwend. De glazen barmeubeltjes zijn volgens mij nieuw. Zo wil ik er ook wel eentje! 


Flamant
Flamant

Chanel Les Beiges à la Plage
Chanel 'Les Beiges à la plage' photobooth

Op de Zeedijk in Knokke kon je nog t.e.m. zondag terecht in de exclusieve pop-up boutique 'Les Beiges à la plage'. Als grote fan van Chanel mocht ik dit uiteraard voor geen geld missen!

Aan de ingang stond een photobooth waar je je bezoekje kon vastleggen op foto. Leuk om bijvoorbeeld samen met je vriendinnen te doen. In de pop-up boutique kon je kennismaken met een selectie van zonnebrillen, de make-upcollectie 'Les Beiges' en de nieuwe Les Eaux de Chanel geuren.
  

Chanel Les Beiges à la Plage Knokke
Chanel 'Les Beiges à la Plage'

Wie nood had aan een klein verwenmoment kon zich laten verwennen in de Chanel make-up stoel of nailbar. Ik had graag mijn nagels van een nieuw kleurtje laten voorzien, maar door de grote drukte waren de wachtrijen heel lang. Beetje jammer...    


Yann Laissy (a.k.a. Pache)
Yann Laissy (a.k.a. Pache) by Art Unity Gallery

Op weg naar huis spotten we dit playmobil 'kunstwerkje' bij Art Unity Gallery. Hoe leuk is het niet? Het is ontworpen door Yann Laissy (a.k.a. Pache), een Brusselse kunstenaar met Portugees/Franse roots. Ik had eerlijk gezegd nog nooit gehoord van deze man, maar hij maakt wel prachtige dingen.


Yann Laissy (a.k.a. Pache)
Yann Laissy (a.k.a. Pache) by Art Unity Gallery

Naast de twee Chanel Playmobil popjes is er ook een Hermès en Louis Vuitton uitvoering. Voor de liefhebbers!


0 reacties