CHANEL LES BEIGES & ÉCLAT ET TRANSPARENCE DE CHANEL

dinsdag, augustus 07, 2018


Voorlopig blijft het mooie zomerweer nog even aanhouden, en dus laat ik al die prachtige make-up collecties voor de komende herfst het liefst nog een beetje links liggen. 

Op een zonnige dag als vandaag zijn frisse, luchtige texturen een absolute must! Ik toon jullie vandaag twee nieuwe producten uit de Les Beiges collectie van Chanel, én twee nieuwigheden uit de Cruise collectie 2018 'Éclat et Transparence de Chanel', die ik eerder deze zomer kocht.


Laten we meteen beginnen met de collectie Les Beiges, die dit jaar werd uitgebreid met de Sheer Healthy Glow Tinted Moisturizer SPF 30/PA++ (verkrijgbaar in 6 tinten). Zoals jullie weten ben ik geen fan van zware, dekkende foundations maar verkies ik eerder een lichtgewicht foundation of getinte moisturizer. Die laatste is vooral een aanrader tijdens de zomermaanden, vind ik.

De Sheer Healthy Glow Tinted Moisturizer SPF 30/PA++ is een getinte moisturizer met een fijne, lichte textuur die de teint op de meest natuurlijke wijze egaliseert. Compleet mat zou ik de finish niet noemen, eerder semi-mat. Een derivaat van hyaluronzuur zorgt ervoor dat het vocht aan het huidoppervlak wordt vastgehouden waardoor je teint er altijd even stralend uitziet. Op mijn huid geeft de kleur 'medium' een heel mooi resultaat. De kleur is warm genoeg en ik vind de dekking net genoeg tijdens de zomermaanden. Een extra troef is zeker de SPF 30, nog een reden waarom de getinte moisturizer meeging in de vakantiekoffer.

Up next: het Healthy Glow Luminous Multi-Colour Powder (limited edition). Dit veelzijdige poeder met crèmetextuur zorgt voor een natuurlijk stralende teint. In tegenstelling tot de meeste zonnepoeders bevat deze drie kleurstreepjes waardoor je eindeloos kan variëren. Ik heb de kleur 'medium', een mooie combinatie van beige, bruin en koraal. Het poeder is ook verkrijgbaar in de kleurharmonieën 'light' en 'dark'.

Ik vind dit poeder zo'n topper dat ik er over nadenk om nog een tweede exemplaar in huis te halen. Deze is namelijk limited edition.De collectie Éclat et Transparence de Chanel bevat naast een aantal make-up producten ook een zelfbruinend water L'Eau Tan, specifiek bedoeld voor het lichaam. Dit frisse en zelfbruinende water is geïnspireerd op het eerste, door Mademoiselle Chanel gecreëerde zelfbruinende verzorgingsproduct. L'Eau Tan geeft het lichaam een geleidelijke natuurlijke kleur, alsof je net een weekendje aan zee achter de rug hebt. Een grote hoera ook voor de lekkere geur!

Hou je van een natuurlijk zongebruind tintje, dan is L'Eau Tan misschien iets voor jou. Subtiel en natuurlijk zijn hier de sleutelwoorden. Zij die houden van een diepgebruinde teint zoeken beter een ander product. Opgelet: L'Eau Tan bevat geen zonnefilter en biedt geen bescherming tegen de schadelijke invloed van de zon. #justsaying.


Eveneens uit de collectie Éclat et Transparence de Chanel komt de nagellakkleur '610 Halo'. Een warme perzikroze tint die deze zomer zeker voor een vleugje glamour zorgt. Swatches van deze kleur hebben jullie nog tegoed!
Vergeet ook zeker geen bezoekje te brengen aan de Chanel pop-up boutique 
'Les Beiges à la Plage' in Knokke!
Nog t.e.m. 19 augustus kan je hier terecht om o.a. je make-up te laten 
verzorgen en nog zoveel meer.
(Adres: Zeedijk 749, 8300 Knokke) 


Ik kocht de producten uit de Éclat et Transparende de Chanel collectie bij Parfuma.

- Les Beiges Sheer Healthy Glow Tinted Moisturizer SPF 30/PA ++: 57,00
- Les Beiges Healthy Glow Luminous Multi-Colour Powder: 44,00
- L'Eau Tan: 56,00 (75 ml)
- Le Vernis '610 Halo': 25,00


0 reacties