VICHY IDÉAL SOLEIL 'SOLAR PROTECTING WATER SPF 30 + SOOTHING AFTER-SUN MILK

donderdag, juli 26, 2018

Vichy Idéal Soleil 'Solar Protecting Water SPF 30 + Soothing After-Sun Milk

Nu het mooie zomerweer al even stand houdt, blijft het belangrijk om jezelf goed te beschermen. Daarbij hoort veel (water) drinken, regelmatig verfrissing zoeken, en uiteraard voldoende én frequent zonnebescherming aanbrengen!

Gedurende enkele jaren heb ik een aantal favoriete zonneproducten die ik elke zomer opnieuw koop. Denk maar aan de fantastische Dermalogica Protection 50 Sport. Helaas heeft Dermalogica slechts één zonnebeschermingsproduct in het gamma en dat is jammer! Voor mijn benen, die vrij snel bruin worden, was ik op zoek naar een product met een iets minder hoge SPF.

Bij de apotheek zag ik een nieuw zonneproduct van Vichy, Idéal Soleil Solar Protecting Water SPF 30 genaamd. Zonnebescherming in de vorm van een fris watertje, dat sprak me wel aan.

Vichy Idéal Soleil 'Solar Protecting Water SPF 30 + Soothing After-Sun Milk
Uniek aan dit product is z'n innovatieve watertextuur. Vichy noemt het 'ultra-licht' en 'ultra-fris'. Het biedt een hoge bescherming (SPF 30), zonder plakken of kleven en geeft geen witte strepen. Gelukkig maar, want dat is echt het laatste wat je wil! Het zonbeschermend water bestaat in 3 varianten: 'Hydraterend', 'Optimale bruine teint' en 'Anti-oxidant', de variant die ik heb. Deze bevat o.a. polyfenolen uit de zwarte bes wat een antioxiderende werking heeft.

Het zonbeschermend water is waterresistent en geschikt voor gezicht en lichaam. Persoonlijk zou ik het niet meteen aanraden voor je gezicht, tenzij je een droge huid hebt. Het water is niet echt vettig te noemen, het laat wel een fijn laagje achter vind ik. De geur is aangenaam (althans, toch de variant die ik heb) en biedt een goede bescherming. 

Vichy Idéal Soleil 'Solar Protecting Water SPF 30 + Soothing After-Sun Milk
Om je huid na het zonnebaden te herstellen heeft Vichy een heerlijke after-sun die goed hydateert, de Soothing After-Sun Milk. Ook deze kan voor zowel gezicht als lichaam gebruikt worden. De geur van deze aftersun is echt héérlijk! Je waant je zo op een tropisch eiland. Hou je van de geur van tiaré bloem, dan is deze aftersun gewoon jouw ding!

Vichy Idéal Soleil 'Solar Protecting Water SPF 30 + Soothing After-Sun Milk


De producten van Vichy Idéal Soleil zijn verkrijgbaar bij de apotheek.

- Solar Protecting Water SPF 30: 20,96 (200 ml)
 - Soothing After-Sun Milk: 21,16 (300 ml)


0 reacties