♥ CHANEL LE VERNIS NEON '596 ROSE NÉON'

woensdag, juli 25, 2018

Chanel Le Vernis '596 Rose Néon'

Op een zonnige en tropisch warme dag als vandaag is een opvallend kleurtje op je nagels altijd een goed idee. Zeker als je al een zongebruind tintje hebt! Bij Chanel hebben ze deze zomer de nagellakcollectie uitgebreid met een aantal heel toffe neon kleurtjes waaronder deze 'Rose Néon'. Een kleur die ik absoluut wou hebben.

Net als de kleur 'Scenario', die ik al eerder aan jullie heb voorgesteld, heeft 'Roze Néon' een matte finish. De textuur van de lak is nogal dun waardoor je echt wel voor twee lagen moet gaan (minstens), zoniet is het resultaat eerder transparant. Gelukkig droogt het allemaal snel.  

Chanel Le Vernis '596 Rose Néon'
Chanel Le Vernis '596 Rose Néon'
Hier heb ik twee laagjes 'Rose Néon' aangebracht, en afgewerkt met een glanzende top coat. Zoals jullie kunnen zien is het resultaat na twee laagjes nog niet helemaal dekkend maar ik vind dit effect net mooi bij dit soort kleuren. Sowieso ben ik gek op een jelly finish, deze is er dus echt eentje naar mijn zin. 

In tegenstelling tot 'Scenario', de andere neonkleur, is 'Rose Néon' enkel verkrijgbaar in de Chanel E-boutique. Tenzij ik me vergis, natuurlijk. Ik ben de kleur in elk geval nog niet tegengekomen in de parfumerie.     

Chanel Le Vernis '596 Rose Néon'
Chanel Le Vernis '596 Rose Néon'

Chanel Le Vernis Neon 'Rose Néon' is verkrijgbaar in de Chanel E-boutique.

Prijs:  25,00  

0 reacties