♥ KNEIPP BADBRUISTABLETTEN

donderdag, maart 08, 2018

Kneipp badbruistabletten

Ben je toe aan een echt verwenmomentje? Dan heb ik voor jullie een leuke tip! Kneipp heeft namelijk haar gamma uitgebreid met de badbruistabletten verwenset. Deze set bevat 8 heerlijk geurende badbruistabletten, ideaal om je te laten verrassen of om kennis te maken met de verschillende Kneipp geuren. 

De badbruistabletten van Kneipp bevatten een combinatie van etherische oliën en thermale zouten en hebben daardoor een gunstig effect op de huid. Elke badbruistablet is afzonderlijk verpakt zodat er niets van de kostbare extracten kan verloren gaan. Het is ook hygiënisch en makkelijk om mee te nemen.

Kneipp badbruistabletten
Elke geur heeft een bijzondere eigenschap:

- Lavendel: pure ontspanning
- Oranje lindebloesem: totale balans
- Klaproos en hennep: adempauze
- Eucalyptus: pure frisheid
- Arnica: spieren en gewrichten
- Spar: vitaliteit
- Melisse: totale ontspanning


Of ik een favoriete geur heb? Ja hoor, al was het wel moeilijk kiezen. Ik vind ze namelijk allemaal goed. Als ik er toch eentje (mag 2 ook?) moet kiezen, zou ik gaan voor Melisse (een heerlijk ontspannende frisse geur) en Oranje lindebloesem

Kneipp badbruistabletten
Kneipp badbruistabletten
Hoe gebruiken?

Voeg de badbruistablet toe aan stromend water (36-38°C) en laat de bubbels hun werk doen. Het genieten kan beginnen!

Net zoals alle andere producten van Kneipp zijn ook de badbruistabletten vrij van minerale oliën en bewaarmiddelen. Bovendien test Kneipp niet op dieren. 

Kneipp badbruistabletten
Voor een doosje Kneipp badbruistabletten van 8 stuks betaal je 7,99, valt dus heel goed mee. Ik heb zo'n 2 doosjes gekocht tijdens mijn laatste trip naar Rijsel en ik heb al spijt dat ik er niet meer heb gekocht.

Ze zijn namelijk niet verkrijgbaar in België, maar misschien komt dat nog. Wel is er bij ons een andere set verkrijgbaar met daarin 4 verschillende bruistabletten.
                          

0 reacties