FAVORITES: APRIL '18

donderdag, maart 15, 2018

Accessoires, Beautyblender, Bobbi Brown, Fashion, Jo Malone, La Mer
De dagen worden stilaan langer en hier en daar zijn al de eerste tekenen van de lente te zien! Kan jouw garderobe of make-up tas wel een opfrisser gebruiken, dan heb ik voor jullie enkele van mijn favorieten klaarstaan. Dit zijn ze voor de komende maand! 

Rieten tasjes zijn weer helemaal in de komende zomer! Kies voor een tijdloze, elegante versie zoals deze. Past echt bij alles! Romina Wicker Crossbody Bag van J.M. Claughlin: $138,00 (1.). Onmisbaar als het een beetje frisser wordt, dit Denim Jacket van Promod39,95 (2.) Zo jammer dat ze hun winkels in Brussel hebben gesloten! Toen ik deze sandalen van Rebecca Minkoff tegenkwam, was ik op slag verliefd. Ze bestaan ook in roze en blauw. Rebecca Minkoff Candance Sandal183,85 (3) 

Hebben jullie deze All About Face Beautyblender kit al gespot? Vanaf nu verkrijgbaar: 45,00 (4.). Een mooie glow staat altijd goed, of het nu lente of herfst is. En dus moet je deze All Over Glow van Bobbi Brown meteen in huis halen! (5.). La Mer heeft een nieuwe moisturizer, The Moisturizing Cool Gel die onmiddellijk verfrist én verkoelt - v.a. €155,00 (6.). Is er nog een plaatsje voor een nieuwe lippenbalsem? Jo Malone heeft een nieuwe op basis van munt en gember. Jo Malone English Mint & Ginger Lip Care: €29,00 (7.). Perfect voor zomers avondje uit! Crêpe jurk in prachtige brick kleur van See By Chloé €290,00. Let vooral op de mooie uitsparingen bij de mouwen!           - J.M. Claughlin: online shop
- Promod: online shop
- Rebecca Minkoff: online shop
- Bobbi Brown: o.a. Parfuma
- La Mer: o.a. Parfuma
- Jo Malone: o.a. Parfuma
- Beautyblender: Ici Paris XL
- See By Chloé: o.a. Mytheresa.com


0 reacties