CHANEL JOUES CONTRASTE '65 ESPIÈGLE'

vrijdag, maart 23, 2018

Chanel Joues Contraste '65 Espiègle'

Joues Contraste, de iconische blush van Chanel kennen jullie waarschijnlijk wel. Deze poederblush met unieke 'gebakken poeder'-technologie heeft door de jaren heen al heel wat harten verovert, inclusief dat van mij!

En daar zijn een aantal goede redenen voor. Laten we maar meteen beginnen met de textuur, die is namelijk zo zacht en fijn dat je al snel vergeet dat het een poeder is. Joues Contraste bevat geen vetten en dat merk je ook bij het aanbrengen, blenden gaat namelijk super makkelijk.   

Chanel Joues Contraste '65 Espiègle'
Chanel Joues Contraste '65 Espiègle'
Joues Contraste is in 15 kleuren verkrijgbaar, waarvan een aantal exclusief in de Chanel E-Boutique

Ik heb 'Espiègle', een lichte perzikkleur met subtiele shimmer die - als ik me niet vergis - tijdens de lentecollectie van 2011 al werd uitgebracht. Een pracht van een kleur die ik toen jammer genoeg gemist heb. Tot mijn grote vreugde ontdekte ik de kleur vorig jaar opnieuw in de Chanel E-Boutique.

Ik ben superblij dat ik hem toen alsnog heb kunnen aanschaffen en hoop dat hij ooit terug in het gamma wordt opgenomen.

Chanel Joues Contraste '65 Espiègle'
Chanel Joues Contraste '65 Espiègle'
'Espiègle' is vrij licht van kleur maar dat vind ik helemaal niet erg. Op mijn huidtint (3,5 Warm Beige - Bobbi Brown) geeft hij eerder een subtiele glow in plaats van kleur. De perzikkleur is wel aanwezig maar miniem. Ik denk dat ik vooral fan ben van de subtiele gouden shimmer want die is echt heel mooi! Joues Contraste is lichtjes geparfumeerd maar de geur verdwijnt vrijwel meteen na het aanbrengen. Ik heb in elk geval geen problemen gehad in combinatie met mijn gevoelige huid. 

Tijdens de wintermaanden is 'Espiègle' voor mij een perfecte kleur, als ik iets donkerder ben vind ik hem het mooist in combinatie met een cream blush. Aanbrengen doe ik het liefst met de Face Blender brush van Bobbi Brown. Deze twee zijn voor elkaar gemaakt, geloof me!

Chanel Joues Contraste
Prijs: 44,00

0 reacties