BEAUTY: NEW IN & REBUYS

woensdag, maart 07, 2018

Bobbi Brown, MAC, Tweezerman, Chanel

Voor een aantal producten zoals foundation en oogverzorging blijf ik trouw aan bepaalde merken. Dat komt voornamelijk omdat ik een gevoelige huid heb die af en toe graag moeilijk doet. Na vele trials and errors weet ik ondertussen wat voor mijn huid werkt en wat niet. Dat neemt niet weg natuurlijk dat ik me af en toe waag aan iets nieuws, daar ben ik veel te nieuwsgierig voor! Niets is immers zo leuk dan nieuwe favorieten te ontdekken.

Bobbi Brown, MAC, Tweezerman, Chanel
Als eerste is er de nagelriemknipper van Tweezerman. Deze heeft scherpe, nauwkeurige scharen waardoor je heel precies kan werken. Is niet te zwaar en ligt goed in de hand.

Het tweede product dat jullie zien is Le Lift Eye Concentrate van Chanel. Deze oogverzorging gebruik ik in combinatie met Le Lift Eye Cream (overdag) en zorgt voor een gladdere, gelifte oogcontour. Beide formules maken al jaren deel uit van mijn dagelijkse verzorgingsroutine. De producten zijn niet geparfumeerd en dus ook geschikt voor een gevoelige huid. Het handige pompsysteem is bovendien lekker handig! 

Signature de Chanel is de enige eyelinerpen die bij mij zo mooi op zijn plaats blijft zitten. Echt waar, zelfs op een ietwat vettere huid vervaagt hij niet. De kleur is mooi zwart en je kan er de meest fijne lijntjes mee trekken. Ik was wel wat verbaasd dat hij zo snel leeg was. Dit is een rebuy.

Bobbi Brown, MAC, Tweezerman, Chanel
Nog een product dat jullie al vaker hebben zien voorbijkomen is de Skin Foundation SPF 15 van Bobbi Brown. De dag dat Bobbi Brown beslist om hem niet meer te produceren, ben ik verloren. Een aanrader voor wie houdt van een licht dekkende en natuurlijke formule. Verkrijgbaar in heel veel kleuren en geschikt voor een gevoelige huid. 

Ik gebruik de kleur 'Warm Beige 3,5'. De foundation bestaat ook in de vorm van een stick maar die vind ik persoonlijk minder goed.  

Bobbi Brown, MAC, Tweezerman, Chanel
Als laatste zien jullie de Cremesheen Lipstick van MAC in de kleur 'Coral Bliss'. Ik zag deze kleur ergens op een blog verschijnen en wilde 'm per se hebben. Ik ben al helemaal verliefd op deze zachtroze perzikkleur en weet nu al dat dit een blijvertje is!

- Tweezerman nagelriemknipper: 30,35 (parfumerie)
- Chanel Le Lift Eye Concentrate: 77,90 (parfumerie)
- Signature de Chanel Eyeliner Pen: 37,90 (parfumerie)
- Bobbi Brown Skin Foundation SPF 15: 46,00 (Parfuma Antwerpen)
- MAC Cremesheen Lipstick: 19,50 (MAC Store)


0 reacties