♥ MY NAIL POLISH ORGANIZER

donderdag, februari 22, 2018


Voor de meesten van jullie is het al lang geen geheim meer, ik ben gek op nagellak. En al helemaal op die van Chanel. Over de jaren heen heb ik dan ook heel wat flesjes verzameld. 

Na ze lange tijd te hebben opgeborgen in kartonnen dozen, vond ik dat ze best wel een eigen plekje verdienden. Er zijn tegenwoordig tal wat mogelijkheden om je lakjes op te bergen, maar ik wilde per se dat ze ook zichtbaar waren.  


En zo kwam ik bij deze plexiglazen display terecht die plaats biedt aan 30-35 flesjes nagellak, afhankelijk van het merk. Zo'n rekje is niet alleen handig als je net als ik om de haverklap van kleurtje wisselt, het staat ook supermooi. 

Bovendien weet je er meteen de juiste kleur uit te pikken. 


Zoals jullie kunnen zien passen de flesjes van Chanel er perfect in dit rekje. In totaal kan je er zo'n 35 flesjes in kwijt, ideaal voor een liefhebber zoals ik!

De display is vervaardigd uit stevig plastic dat makkelijk schoon te maken is. Belangrijk is om bij het schoonmaken geen ruwe spons of doek te gebruiken, anders riskeer je krassen op het oppervlak en dat zou jammer zijn. Gewoon een vochtige microvezeldoek volstaat.
   

De display is makkelijk te monteren en is door de stevige kwaliteit ook heel stabiel. Ondertussen heb ik zelf al een tweede exemplaar, zo tevreden ben ik erover!

Ik kocht de display op de site van PrettyPolish, zeker een aanrader!

Prijs: 29,95

0 reacties