♥ JOICO BODY SHAKE TEXTURIZING FINISHER

dinsdag, februari 06, 2018

Joico Body Shake Texturizing Finisher

Fijn haar kan al eens een volume boost gebruiken, zeker in combinatie met koude temperaturen en droge lucht. Sinds kort heeft Joico een texturizing spray in het gamma waarmee je volume en dikte creëert zonder te verzwaren. 

Na mijn minder positieve ervaring met de Ouai Texturizing Hair Spray stond ik niet meteen te springen om nog een soortgelijk product in huis te halen, maar tijdens mijn laatste kappersbezoek bij de Joico kapper dacht ik daar al snel anders over.  

Joico Body Shake Texturizing Finisher
De Body Shake Texturizing Finisher van Joico is een 'dry-texturizing finisher' en heeft in tegenstelling tot die van Ouai een fijne, lichtgewicht formule die niet zwaar of hard wordt. 

Althans, dat is wat ik ervaar in combinatie met mijn fijn haar. Bovendien ruikt hij heerlijk, net zoals alle andere producten van Joico!  

Joico Body Shake Texturizing Finisher
Dankzij een combinatie van onzichtbaar aluminium zetmeel, kristalachtige hars en droge conditioners droogt het product snel en absorbeert het oliën waardoor de haaraanzet meteen een boost krijgt:

* Aluminium zetmeel
Natuurlijk polymeer dat volume creëert zonder een witte poederlaag achter te laten.

* Kristalachtige hars
Zorgt voor een flexibele, kristalachtige finish. Geeft luchtvochtigheid geen kans waardoor het haar in iedere weersomstandigheid zijn volume behoudt.

* Droge conditioners
Verbetert het volume en textuur van het haar en beschermt tegen de warmte van stylingapparaten.   

* Bio-Advanced Peptide Complex®
Een exclusieve mix van slimme haaridentieke keratinen die het haar van binnenuit herstellen en zorgen voor reparatie én bescherming van het haar.

Joico Body Shake Texturizing Finisher

Aanbrengen doe je zo:
Schud de fles goed en breng de spray op droog, gestyled haar. Zoals bij elke texturizing spray is het belangrijk om voldoende afstand te houden tussen de spray en het haar. Begin met een beetje, je kan altijd opbouwen. Je zal zien, een kleine hoeveelheid volstaat voor nonchalante lokken met veel volume dat de hele dag blijft.

Ja, dit is een toppertje!  


De Joico Body Shake Texturizing Finisher is geschikt voor fijn/medium haar.
Prijs: 29,00 (bij de kapper) 

0 reacties