BOBBI BROWN FULL COVERAGE FACE BRUSH

woensdag, februari 07, 2018

Bobbi Brown Full Coverage Face Brush
Over de Full Coverage Face Brush van Bobbi Brown is al heel wat geschreven. Niets dan lovende woorden als 'fantastisch', 'onmisbaar' en 'multitasker'. Ik was vooral benieuwd of hij mij even goed zou bevallen als de Full Coverage Touch Up Brush, het kleine zusje waar ik eerder al over schreef.

Bobbi Brown Full Coverage Face Brush
De Full Coverage Face Brush wordt omschreven als een ultrazachte kwast die zowel droog als vochtig kan worden gebruikt. Doordat de haartjes vrij dicht bij mekaar geplaatst staan is dit de ideale kwast om foundation te stippelen voor een onberispelijke 'HD-finish'Of je nu een vloeibare of eerder vaste foundation gebruikt, met deze kwast lukt het allemaal en wordt foundation aanbrengen kinderspel. Voor velen is bijvoorbeeld deze kwast in combinatie met de Foundation Stick dé perfectie. 

Mijn favoriete foundation is nog steeds de Skin Foundation SPF 15 (je wilt niet weten hoeveel flesjes ik hiervan al heb opgemaakt ;-)). In het begin was het een beetje zoeken hoe ik de kwast in combinatie met deze foundation moest gebruiken voor het mooiste resultaat. Aangezien ik snel last heb van droge plekjes (zeker in de winter) is het voor mij minder aangewezen om hem als buffing brush te gebruiken. Ik vind dat je op die manier de droge plekjes nog meer benadrukt. 

Bobbi Brown Full Coverage Face Brush
Ondertussen heb ik ontdekt welke aanbrengmethode voor mij het best werkt. Ik doe een pompje foundation op de rug van mijn hand. Daarna stip ik met de kwast kleine toefjes foundation op de neus, voorhoofd en kin en werk dit vervolgens zachtjes in de huid. Ik maak geen draaiende bewegingen, daarvoor vind ik de foundation iets te vloeibaar maar met een vaste, crème formule zou dit perfect kunnen. 

Sinds ik de Full Coverage Face Brush gebruik, gaat het 's morgens allemaal iets vlotter in de badkamer. Het aanbrengen gaat niet alleen sneller, het resultaat is ook net iets egaler.

De superzachte, synthetische haren van deze kwast laten zich makkelijk onderhouden, zodat je er nog jarenlang plezier aan beleeft. Een aanrader hiervoor is de speciale Conditioning Brush Cleaner van Bobbi Brown die ik voor al mijn make-up kwasten gebruik.           

De Full Coverage Face Brush van Bobbi Brown is o.a. verkrijgbaar bij:
Parfuma Antwerpen, Cosmeticary Brussel en de Bobbi Brown stores.
Prijs: 48,50 


0 reacties