OUAI TEXTURIZING HAIR SPRAY

vrijdag, december 29, 2017


Mijn allereerste kennismaking met Ouai Haircare, de productlijn van Jen Atkin, dateert van afgelopen zomer. Ik was toen zo enthousiast over de Finishing Crème en de Morning After Kit dat ik al snel ook de Texturizing Hair Spray in huis haalde.

Ouai's Texturizing Hair Spray wordt omschreven als een lichtgewicht haarspray die ongelooflijk veel volume en textuur aan je lokken geeft. Een hybride tussen haarlak en een droogshampoo zeg maar.  De spray is verrijkt met o.a. vulkanische mineralen die ervoor zorgt dat overtollige restjes olie worden geabsorbeerd en het haar er opnieuw fris doet uitzien.   

Ouai Texturizing Hair Spray
De Ouai Texturizing Hair Spray is niet specifiek voor één haartype bedoeld, hij kan dus zowel op fijn als dik haar worden gebruikt. In een flesje zit 130 g product wat best veel is. Ouai raadt aan om de spray goed te schudden en op droog, gestyled haar te gebruiken. 

Alhoewel ik zorgvuldig de gebruiksaanwijzing heb gevolgd en voldoende afstand tussen mijn haar en de spray heb gehouden, ben ik een beetje teleurgesteld. Veel volume krijg ik met deze Texturizing Hair Spray helaas niet, ik zou zelf durven zeggen dat mijn haar er zonder volumineuzer uitziet. 

Ouai Texturizing Hair Spray
Wat me eveneens stoort, is dat de spray een beetje plakkerig aanvoelt. Helemaal niet luchtig, eerder zwaar. Niet bepaald een aanrader in combinatie met mijn fijn haar dus. Het enige positieve aan deze spray voor mij is dat hij geen witte waas nalaat en een lekkere geur heeft.  Heb je iets dikker haar dan dat van mij dan kan deze spray wellicht wonderen doen. Voor mij is het helaas een 'no-go'..

Ouai Texturizing Hair Spray
Prijs:  28,00

0 reacties