♥ JO MALONE 'PEONY & BLUSH SUEDE' BATH OIL

woensdag, december 13, 2017

Jo Malone 'Peony & Blush Suede' Bath Oil
Ssshhht... er is iets nieuws! Het Britse parfumhuis Jo Malone breidde haar populaire geur Peony & Blush Suede uit met twee nieuwe badproducten, een heerlijke badolie en een body & hand lotion om jezelf deze winter (en nog lang daarna) mee te verwennen. 

Tot voor kort was deze zachte bloemengeur wel al verkrijgbaar in een cologne, geurkaars, body & hand wash, shower oil en een body crème maar een Peony & Blush Suede badolie of body & hand lotion was er nog niet, wat ik als fan een beetje als een gemis beschouwde. Goed, daar komt nu dus verandering in! 

Jo Malone 'Peony & Blush Suede' Bath Oil
De Peony & Blush Suede body & hand lotion heb ik (nog) niet in mijn bezit, de badolie kan ik jullie wel al voorstellen. De verpakking is net dezelfde als bij alle andere badproducten van Jo Malone. Strak en met een elegant streepjespatroon. 

Vaak wordt badolie een beetje gemeden, uit schrik voor een vettige badrand maar daar hoef je bij deze niet voor te vrezen. Beloofd! 

Jo Malone 'Peony & Blush Suede' Bath Oil
De badolie van Jo Malone bevat naast zoete amandel en avocado-olie ook jojobazaad die de huid verzachten en voeden, zonder een vettige laag achter te laten. Een echte aanrader als je huid een beetje trekkerig aanvoelt, zeker nu het volop wintert! 


Jo Malone is o.a. verkrijgbaar bij Parfuma en via de Jo Malone webshop

- Bath Oil 'Peony & Blush Suede': 51 

0 reacties