♥ CHANEL LE VERNIS NEON '604 SCENARIO'

vrijdag, december 29, 2017

Chanel Le Vernis Neon '604 Scenario'

Ladies...als er één nagellakkleur is die je dit jaar absoluut nog in huis moet halen, dan is het Scenario van Chanel! Een prachtige neonkleur die het niet alleen goed doet tijdens de feestdagen, maar ook straks als we opnieuw mooi weer krijgen. Hallo, slippers!

Scenario heeft echt alles om het voor mij tot een favoriet van 2017 te maken! De kleur is lekker intens (neon) maar ook weer niet té. Ben je fan van alles wat koraal, roze en rood is, dan is deze kleur gewoon een musthave.

Chanel Le Vernis Neon '604 Scenario'
Chanel Le Vernis Neon '604 Scenario'De formule is vrij dun maar het voordeel daarvan is dat het makkelijker werkt en meteen droogt. Net als bij de meeste neonkleuren, droogt Scenario mat. Verkies je een glanzende finish (mijn favoriet) dan kan je afwerken met een standaard top coat.

Doordat de formule van Scenario vrij dun is zijn twee lagen (of drie) nodig om tot een mooi dekkend resultaat te komen, zeker als je een zichtbare nagelrand hebt. Afgewerkt met een goede top coat kan ik makkelijk 3-4 dagen genieten van dit topkleurtje zonder chippen! 

Chanel Le Vernis Neon '604 Scenario'
Chanel Le Vernis Neon '604 Scenario'
Ik droeg Scenario al tijdens het kerstdiner en de kans dat ik de kleur ook draag tijdens oudejaar is héél groot, zo mooi vind ik 'm!


Chanel Le Vernis Neon 'Scenario'
Prijs:  25,00  

(limited edition)

0 reacties