IMAN PERFECT EYE SHADOW PECIL 'DESIRE'

vrijdag, november 10, 2017

Iman Perfect Eye Shadow Pencil 'Desire'

Af en toe ontdek ik van die pareltjes die ik absoluut met jullie wil delen. Het Perfect Eye Shadow Pencil van IMAN Cosmetics is er zo eentje. Opvallend aan de make-up van IMAN zijn de intense en pigmentrijke tinten waardoor ze aan de specifieke behoeften van de lichtbruine tot heel donkere huid voldoen. 

De producten mogen dan wel ontwikkeld zijn voor de getinte huid, een aantal van hun producten - zoals de oogmake-up - zijn ook geschikt voor een lichtere huid.

Iman Perfect Eye Shadow Pencil 'Desire'
Iman Perfect Eye Shadow Pencil 'Desire'
Het Perfect Eye Shadow Pencil is een oogschaduwpotlood met een zachte, smeuïge textuur. Op de huid voelt het een beetje zoals een crème oogschaduw, maar dan verpakt in een handige pen (die je trouwens nooit hoeft te slijpen!). Aanbrengen doe je met je vingers of een make-up borsteltje. 

Het oogschaduwpotlood is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, deze goudkleur 'Desire' is alvast een aanrader én perfect voor de komende feestdagen. Ik vind het soms een moeilijke opgave om de perfecte gouden oogschaduwkleur te vinden. De meeste zijn ofwel te geel, ofwel te oranje. Desire is de perfecte goudkleurige oogschaduw en heeft ook nog eens fijne glansdeeltjes die superlang blijven zitten!


Het Perfect Eye Shadow Pencil van IMAN is exclusief 
verkrijgbaar bij Planet Parfum

Prijs: €12,90  

0 reacties