♥ ESSIE GEL COUTURE 'HOLD THE POSITION'

dinsdag, november 14, 2017

Essie Gel Couture 'Hold the Position'

Toen ik in het voorjaar voor het eerst kennis maakte met de langhoudende nagellak Essie Gel Couture (hier en ook hier), was ik meteen fan. De snelle droogtijd én lange houdbaarheid van deze nagellak met 'gel effect' zorgden ervoor dat er al snel meer kleurtjes volgden. Pluspunt is dat je vooraf geen base coat hoeft aan te brengen, waardoor je extra (droog)tijd bespaart. 


Essie Gel Couture 'Hold the Position'
Essie Gel Couture 'Hold the Position'
Hold the Position is een zachtroze, peachy kleur met een crème finish. Het soort kleurtjes waar ik nooit genoeg van kan krijgen! Door de juiste balans roze/perzik is het bovendien ook een kleur die heel wat huidtinten flatteert.

Ik heb Hold the Position de afgelopen maanden al vaak gedragen. Want of het nu zomer of herfst is, dit soort kleurtjes staan altijd mooi. Mocht het flesje ooit leeg geraken dan zou ik hem zo opnieuw aanschaffen.

Essie Gel Couture 'Hold the Position'
Hold the Position heeft een crème finish die na een laag al mooi dekt, al zijn twee lagen wel een must. Zeker als je hier en daar een kleine oneffenheid in je nagels hebt. 

Op de foto draag ik twee laagjes, zonder base coat. Uiteraard kan je die wel altijd gebruiken, mocht je dat willen. Ook de top coat heb ik achterwege gelaten, zodat jullie de schitterende glans kunnen zien. Wil je optimaal van je kleurtje genieten, dan is de speciale Top Coat wel aan te raden. 

De Essie Gel Couture collectie is verkrijgbaar bij Planet Parfum
€14,90

0 reacties